Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom 2 év se veled se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 2 év se veled se nélküled kapcsolat után szakított velem. Ezúttal nagyon úgy néz ki hogy végleg. Van egy közös 1.5 éves gyerekünk. ?

Figyelt kérdés

Sok hibát követtem el,sokat veszekedtem vele butasagokert, másrészt soha nem csaltam meg,mindig szerettem és próbáltam mindent megtenni érte.

December elején elhagyott minket , és elment tőlünk 9000 kmre . Nagyon úgy néz ki hogy a szakítás végleges,de én egyszerűen nem bírom elengedni .. annyira szeretném ha egy család lehetnenk és szeretném bebizonyítani neki és saját magamnak hogy mi igenis működtetünk együtt. A picinek is szüksége van rá .

A kérdésem az lenne,hogyan szerezhetnem vissza ? Volt már valaki hasonló helyzetben? Kb 6 hete folyamatosan könyörgök neki, napi szinten hivogatom, videó telefonálással zaklatom stb.

Azt hiszem ez által még jobban eltávolodik tőlem.

Jobb lenne ha pár hétig nem keresnem és talán magától rájön hogy igazából a család az ami számít ,és még egy esélyt ad nekünk?

Eladta a házát,sok pénze van ,de nem egy kimondottan jóképű férfi. Kb 50 milliója van és ezzel a pénzel lelépett dél amerikaba . Nem érdekel a pénz, nekem semmi nem kell csak szeretném ha haza jönne. Hogyan érjem el hogy huajyozzunk neki ?

Jelenleg nagyon jól érzi magát. Meleg van ,szép nőket lát, strand, napsugár, madarak stb ....

Annyira el vagyok keseredve . Ma azt mondta hogy soha de soha többé nem jön vissza hozzánk...

Tanácsok? Ötletek?

Előre is köszönöm

2021. jan. 14. 22:17
 41/91 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem adj időt.Nem csak neki,magadnak is.

Át kell sajnos értékelni így a dolgokat,mert itt egy gyermekről is szó van. :(

Ne keresd,ne hívd egy kicsit,had gondolkozzon el hogy mit is tett valójában azzal hogy lelépett.

Ha csak ennyi van benne,nem érdemli meg azt sem hogy rágondolj!

Nem mondom hogy hasonló helyzetben voltam, mert nálunk nem volt kisgyerek,de minél jobban próbáltam megbeszélni vele, annál jobban távolodott.

2021. jan. 15. 07:42
 42/91 anonim ***** válasza:
89%
Említetted, hogy 2 év se veled se nélküled kapcsolat után elhagyott a barátod, miközben a gyereked 1,5 éves. Arra következtetek, hogy már a kapcsolat elején gyereket csináltatok, ami nem volt betervezve, meg akartad tartani, férjed valószínűleg nem, csak pár évig még "próbálkozott" apa lenni. Feltételezem azt hitted, hogy mivel gyerek van, így sose fog elhagyni és sikerül magadhoz láncolnod, amit nem történt meg, rendszeresen neked kellett küzdened a kapcsolatért, mert Ő nem akarta, egyszer eleged lett a sok fáradozásból, kiadtad az útját, mégis visszasírod mert nehéz egyedül nevelni a gyereked. Úgy gondolom jól döntöttél amikor kiadtad az útját, mert ez nem működik, milyen apa aki elhagyja a családját, gyereke felé se néz? Ilyen példát szeretnél gyerekednek, meg tudnál benne bízni ha visszatér? Azzal, hogy rohantál utána valószínűleg megnyugtattad, hogyha mégis bármi rossz történik Amerikában te tárt karokkal várod, így nyugodtabban éli kint az életét. Azt tudnod kell, hogy amilyen jónak mutatja a kinti életét nem biztos, hogy igaz, sőt a járvány miatt szerintem erősen ferdít, max a spórolt pénze miatt él jobb életet (rövid ideig). Valószínűleg vissza fog jönni, mégse javaslom, hogy adj egy új esélyt, mivel ha megteszi, kényszerből jön vissza azért mert épp nincs jobb, ugyanolyan rossz lesz a kapcsolatotok, ami miatt kiraktad, csak idő kérdése. Helyedben jobban becsülném magam és abból merítenék erőt, hogy elhagyott és olyan párt keresnék, akiben meg lehet bízni és támogat.
2021. jan. 15. 07:48
 43/91 anonim ***** válasza:
64%
Az egész történetben egyetelen sajnálatra méltó szereplő van, a gyerek. Ilyen szülőkkel esélye sincs hogy valaha normális élete legyen. Borzasztóan felelőtlenül, éretlenül, ostobán viselkedsz, kapd össze magad mert már nem csak magadért vagy felelős. Ne csinálj a gyerekedből is akkora lábtörlőt, mint amekkora te vagy.
2021. jan. 15. 10:45
 44/91 anonim ***** válasza:
89%
23 évesen összejössz egy harmincas fószerrel, azonnal fel is csináltatod magad és a semmire meg is tartod a gyereket. Addig hisztizel amíg teljesen ki nem szeret belőled, de azért benne maradsz egy se veled se nélküled bohóckodásban. A pasid a világ másik felére menekül előled és a gyerek elől, te meg továbbra is zaklatod, könyörögsz, csúszol-mászol, vergődsz. A gyerek sorsa kit érdekel, kit érdekel ha ilyen szarban ilyen szar apával kell felnőnie, kit érdekel ha olyan családi mintát tanul ami egy életre elcseszi, csak az a lényeg hogy kapd vissza a hulladék pasid, ez érdekel egyedül. Áruld már el hol hoztál te olyan döntést amiért sajnálni lehetne és hogy mit akarsz tenni, hogy változtass az életeden.
2021. jan. 15. 10:59
 45/91 A kérdező kommentje:

Nagyon könnyű ítélkezni. Mindenesetre köszönöm a válaszokat, legalábbis azoknak akik megpróbáltak tanácsot adni, segíteni és nem csak megbantani szerettek volna.

Szerintem így pár sor alapján nem lehet egy egész családról,kapcsolatról véleményt alkotni . A világ nem fehér - fekete .

Az hogy 2 év se veled se nélküled kapcsolat volt ,nem azt jelenti hogy 2 éve vagyunk együtt.. ( voltunk )

Néhányan úgy gondoljátok hogy szar anya vagyok ,és nem gondolok a picire,nyilván nem akarlak és nem is tudnálak titeket az ellenkezőjéről meggyőzni. Nektek egyszerűen ez az allaspontotok anélkül hogy ismernetek minket . Minden gyermeknek legalább ilyen körülményeket és családot kívánok. Én és a szüleim is imádjuk,szeretve van és mindent megkap amit egy gyermek megkaphat..

Sok problémánk volt az utóbbi 2 évben , a volt párom nagyon elhanyagolt minket , elvesztette a munkáját és ezért én tartottam el a családunkat. Szerettem és még mindig szeretem ,csak sokszor hulyesegekert veszekedtem és neki ebből elege lett...

Sajnos amint pénze lett , elhagyott minket . Az hogy zaklatom szerintem túlzás . Nem kötelező neki minden nap velem 1 órát WhatsApp videó telefonálnia. Ő is szerett régen minket , sok mindent tett értünk , de sajnos úgy döntött hogy új életet kezd .

Próbáltam meggyőzni hogy kezdjük újból, de most elhatároztam hogy legalább 2 hétig nem írok rá ,nem hívom ... Remélem hogy picit hiányozni fogunk neki ,és talán ő is változtat a hozzá allasan és akkor egy működő, szerető család lehetünk...

Ha nem így lenne ,az sem a világ vége . Van egy csodaszép lakásom ,egy egészséges gyerekem,nemsokára vissza megyek dolgozni ,és idővel majd akad más ...

Csak egyszerűen szeretném ha mi nem egy Patchwork család lennénk ...

Majd meglátjuk hogy alakul..

Mindenkinek köszönöm!

2021. jan. 15. 16:33
 46/91 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha ezt én élném át, mármint, hogy a párom lelép egy halom pénzzel itt hagyva engem és a közös gyerekünket, akkor valószinűleg egyetlen percet sem foglalkoznék vele többet. Ez egyértelmű akció, ha meg is gondolja magát, soha többet nem biznék benne, egy ilyen disznóság után. Teljesen mindegy, hogy mi az oka. Ha velem van a baj, akkor azért nem, ha vele van a baj, akkor meg azért. Ilyet nem lehet csinálni.

2021. jan. 15. 18:53
 47/91 A kérdező kommentje:
Ebben valószínűleg igazad van ... Szörnyű ez az egész !
2021. jan. 15. 19:03
 48/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele többet foglalkozni, rohaggyon meg a szemét. Szerintem.
2021. jan. 15. 19:07
 49/91 A kérdező kommentje:
Valahol az is bánt hogy ő ezt tette velünk ,és ő egyszerűen most egy új életet fog kezdeni. Talál majd valami szép,de szegény nőt, újból gyerekeket nemz stb... Persze nekünk is szép életünk lehet és lesz is ,de ő ezt nem érdemli meg ...az élet sokszor igazságtalan.
2021. jan. 15. 19:17
 50/91 anonim ***** válasza:
27%

Nem biztos, hogy másik gyereket csinál. Vagy ha igen, azokat nem hagyja ugyanúgy ott és költözik mondjuk Kínába.

Majd ha öreg néni leszel, neked ott lesz a gyereked és az unokád, esetlegesen új férjed, ő meg lehet, hogy teljesen egyedül marad.

Nagyon sajnálom ami történt, én is nagyon magam alatt lennék, de idővel te nyertél a helyzeten.

Van ismerősöm, akinél nagyon hamar jött a baba, a lány volt vagy 17 éves. A pasi elhagyta. Aztán bizonyára nehezebb ismerkedni fiatalon, anyukaként, de találkozott egy férfival, azóta saját kertes házuk van, közös gyerekeik és kutyájuk.

2021. jan. 15. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!