Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 2 év se veled se nélküled kapcsolat után szakított velem. Ezúttal nagyon úgy néz ki hogy végleg. Van egy közös 1.5 éves gyerekünk. ?
Sok hibát követtem el,sokat veszekedtem vele butasagokert, másrészt soha nem csaltam meg,mindig szerettem és próbáltam mindent megtenni érte.
December elején elhagyott minket , és elment tőlünk 9000 kmre . Nagyon úgy néz ki hogy a szakítás végleges,de én egyszerűen nem bírom elengedni .. annyira szeretném ha egy család lehetnenk és szeretném bebizonyítani neki és saját magamnak hogy mi igenis működtetünk együtt. A picinek is szüksége van rá .
A kérdésem az lenne,hogyan szerezhetnem vissza ? Volt már valaki hasonló helyzetben? Kb 6 hete folyamatosan könyörgök neki, napi szinten hivogatom, videó telefonálással zaklatom stb.
Azt hiszem ez által még jobban eltávolodik tőlem.
Jobb lenne ha pár hétig nem keresnem és talán magától rájön hogy igazából a család az ami számít ,és még egy esélyt ad nekünk?
Eladta a házát,sok pénze van ,de nem egy kimondottan jóképű férfi. Kb 50 milliója van és ezzel a pénzel lelépett dél amerikaba . Nem érdekel a pénz, nekem semmi nem kell csak szeretném ha haza jönne. Hogyan érjem el hogy huajyozzunk neki ?
Jelenleg nagyon jól érzi magát. Meleg van ,szép nőket lát, strand, napsugár, madarak stb ....
Annyira el vagyok keseredve . Ma azt mondta hogy soha de soha többé nem jön vissza hozzánk...
Tanácsok? Ötletek?
Előre is köszönöm
Ůj punci mellől már sehogy. Ha azzal vége lesz, keres egy még újabbat. Engedd el. Te is keress magadnak valakit.
Akkor keres majd egy gazdag nőt.
Itt egy nagyon nagy probléma van, hogy te már nem kellesz neki sehogysem, ha fejre állsz akkor sem.Rádunt, kiábrándult belőled, nem tart vonzónak sem.És mit is találhatna vonzónak egy lábtörlőben? Semmit.Ezt kellene tudatosítanod magadban végre. Várhatsz rá 30 évig is, de minek? Addigra te is megöregszel. A legjobb éveid rég oda lesznek egy vágyálom miatt, ami nem valószínű, hogy fog teljesülni.
Értem , és igazad van de nem hiszem hogy nem tart vonzónak . Sőt ... Mielőtt új barátnője lett , azelőtt két nappal még együtt maszturbáltubk videón keresztül... Egyszerűen csak megunta az állandó veszekedést és már nem szeret .... Gazdag nőt meg nem hiszem hogy talál ha csóró lesz ,mivel büdös, csúnya és az ágyban is egy nulla . És ezt komolyan mondom. És épp ezért ragaszkodok hozzá ennyire . Mert én hozzá képest egy fiatal , gyönyörű,okos nő vagyok és normális esetben a hozzá hasonló férfiak engem soha nem hagynansk el... Nemhiába jött már vissza hozzám 13759x
Tudja hogy nem talál jobbat. Mondjuk ilyen se volt még soha egy Panamai prostival össze jöjjön. Nyilván a kis ....mindent megtesz érte és szereti az exemet mivel ő az élet biztosítása. Valószínűleg teherbe ejteti magát nemsokara és ezzel megbelyegzi a sorsunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!