Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig elvárható, hogy elmenjek, hogy visszatartsam egy nőhaveromat az öngyilkosságtól?
Felnőtt, többdiplomás nő az illető, és viszonzatlan szerelem miatt már 10 kilót fogyott (most 40 kiló sincs), hetek óta alig alszik és kényszeresen leskelődik a szerelme után és zaklatja, miután világosan el lett utasítva (szerinte persze van még remény). Más témája sincs, mint ez, és mar minden barátja elfordult tőle, mert ha valaki felhozza, hogy lépjen túl, akkor agresszívan reagal. Kb. én vagyok az utolsó aki még meghallgatja és próbálja kirángatni ebből, de sikertelenül. Én egyébként férfi vagyok és csak haverkent tekintek rá, nem nőként.
Azt mondja, hogy ha nem tudja visszahódítani akkor kinyirja magát. És próbálom rávenni h menjen pszichológushoz de nem hajlandó.
Ha egy ponton azt mondom, hogy ok, akkor csinálj, amit akarsz, és én is ráhagyom, letiltom a telefonját, akkor rossz ember vagyok?
24:
Az ürgétől nem ismerem a csaj pedig tényleg “csak” haver. Régebben rengeteget buliztunk együtt, ebből lett egy barátság de nem intim jellegű. Ezen a tanácsot már túl vagyok, ez nem hat rá.
Nos, meghalt. Nem most, már hetekkel ezelőtt. Csak gondoltam megírom.
Nem öngyilkosság, hanem közúti baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!