Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kellett volna magamtól jönnie, hogy jobban, kimutassam az érzéseimet, vagy úgymond "elvárható" lett volna a részemről, hogy mondja legalább egyszer, hogy baj van, beszéljük meg, változtassunk ezeken a dolgokon?
Szakitott a baràtnőm. Azzal az indokkal, hogy nem adtam neki elég figyelmet, nem voltam vele romantikus nem mutattam ki az érzéseimet felé. Ezzel egyet is értek, nem haragszom rá, mert igaza van. Viszont előtte egyszer se mondta hogy valami baj lenne, és én is csak a szakítás után ébredtem rá ezekre hogy igaza van. Egy dolog bánt hogy mint ha nem is akarná megoldani már a dolgot, egyszer se "figyelmeztetett" hogy ez így neki nem jó, hanem csak, bumm vége, ennyi volt.
Minta egyetlen esély se adna a bizonyításra hogy, hogy kimutassam jobban mit érzek.
Ha tényleg szeret, nem kellett volna jeleznie, hogy mint változtassak, és nem csak így eldobni?
Esetleg ő figyelmeztett, a maga módján, de te nem figyeltél rá, és elege lett.
Ha tényleg szereted, nem kellett volna egyértelműnek lennie, hogy ezt kimutasd?
Ne haragudj, de ha ilyen probléma lép fel két ember között, akkor a további esetek valamelyike igaz:
1. Nem szeret eléggé, nem érdeklem eléggé.
2. Ilyen típus.
Viszont én nem vagyok ilyen típus és nekem ez nem jó. Igen, lehet róla beszélgetni, de őszintén, milyen figyelem az, amit így csikarok ki belőle? Milyen romantika az, amit kierőltetek, mert magától nem jön, de ő kedvesen tetteti magát a kedvemért (eleinte, amíg tart a rózsaszín köd, utána már a romantikus pasik is szarnak bele, nemhogy az ilyen halvérűek, mint te).
Vannak dolgok, amiket nem lehet megbeszélni. Itt nem arról van szó, hogy nem hajtod le magad után a wc ülőkét, hanem hogy eltérőek az igényeitek.
Köszi mindenkinek.
Romantikus alkat tényleg nem vagyok, nem én vagyok az aki este beállít egy rózsával pl.
Meg nekem nem feltétlenül fontos kézen fogva sétálni az utcán mindig. Azért írom ezeket mert, ő ilyesmiket hozott fel példának.
De amúgy a saját korosztályomhoz képest pont hogy érzelmesebb vagyok, mint az átlag. 22 és 23 évesek vagyunk.
Hozzátartozik a sztorihoz hogy mindketten vendéglátózunk, igen kollégák is vagyunk, így a rengeteg munka mellett, nagy ritkán volt igazi közös programunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!