Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy fogynia kell, ha bárhogy mondtam, nem hallgatott rám?

Figyelt kérdés

Amikor megismertem sem volt vékony, de azóta (több, mint egy év) kb 20 kilót hízott.

Nagyon sokszor mondtam neki, hogy fogyjon, mert nem egészséges ez, eléggé túlsúlyos. Mindig azt mondja, hogy jójó, és látszik, hogy őt is zavarja, mégsem változtat.

Az elmúlt időben látványosan hízott, és ez nekem egyre kevésbé tetszik. Tudok hozzá vonzódni, de kevésbé.

Viszont ha ezt megmondom neki, az olyan, mintha választás elé kényszeríteném, hogy velem marad és lefogy, vagy elhagyom. Amire nem tudom, hogy képes lennék e, de ha egyszer ő lesz a gyerekeim apja, akkor nem akarom, hogy szívroham vigye el 50 évesen.

Közben pedig annyira szeretem és borzasztoan aggódok érte, de ő azt mondja, hogy ez az ő baja, majd foglalkozik vele ő, de nem tesz SEMMIT, még egy orvoshoz sem képes elmenni.

Mit kéne csinálnom, hogyan hassak rá? Annyiszor próbáltam már. És nagyon nem szeretném megbántani.

Még az sem érdekli, hogy ez milyen betegségekkel járhat, mert makacs.

2021. jan. 5. 10:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Csináljatok egészséges, de finom kajákat, találj ki aktív programokat. De végső soron bármennyire is megfeszülsz, ha ő nem akarja, akkor nem ér semmit.
2021. jan. 5. 11:05
 2/25 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nehéz, mert még nem lakunk együtt.
2021. jan. 5. 11:09
 3/25 A kérdező kommentje:
Őt is zavarja a súlya, épp ezért fura, hogy nem teszem semmit.
2021. jan. 5. 11:09
 4/25 anonim ***** válasza:
97%
Ha annyira zavarná, tenne valamit. Inkább csak miattad csinál úgy, ő láthatóan jól elvan így is. Ha pedig ennyit tudott hízni, akkor vagy zabál, mint egy disznó, vagy egészségügyi gondjai vannak. Szóval orvos ajánlott lenne, vagy ha nem tudod megszokni, hogy ő igénytelen magára, akkor meg elmégy. Nagyjából ennyi lehetőséged van, ha ő nem akar változtatni.
2021. jan. 5. 11:15
 5/25 A kérdező kommentje:

Van pajzsmirigy problémája, legalábbis volt, jelenleg nem tudom, mert nem hajlandó orvoshoz menni...

Anniyra szeretem nem akarom emiatt elhagyni

2021. jan. 5. 11:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Egyébként nem igénytelen, nagyon odafigyel magára minden más téren
2021. jan. 5. 11:18
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

Gyanítom, hogy ennek szakítás lesz a vége. A férfi alighanem örökölte a hajlamot a hízásra. Ha így van, akkor előbb-utóbb feladja a harcot (még el sem kezdte) a kalóriák ellen és azok győznek.

Tévedhetek, ám legyen úgy, hogy ő a kivétel!

2021. jan. 5. 11:19
 8/25 A kérdező kommentje:

Nem örökölte, senki nem ilyen túlsúlyos a családban.

Nem akarom elhagyni, inkább abban kérném a segítségeteket, hogy mit tehetnék

2021. jan. 5. 11:21
 9/25 anonim ***** válasza:
96%
Mondtam: Ha nem akar változtatni, SEMMIT. Meg mégsem kötözheted, hogy elvidd orvoshoz. Amúgy meg igenis igénytelen az, aki így elhagyja magát. Mi lesz még 1 év múlva? Remélem, érted mit akarok mondani. Ha nem változtat, csak rosszabb lesz. Ez az a lejtő, ahonnan csak a saját akarata és tudata mentheti meg. Te meg vagy elfogadod, hogy csúszik, vagy lelépsz.
2021. jan. 5. 11:27
 10/25 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne megpróbálnom még beszélni vele? Akkor is ha megbántom?
2021. jan. 5. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!