Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ha elvislehtetlenül hiányzik a barátom?
Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik nekem a barátom, távkapcsolatban élünk és két hetente találkozunk pár órát. A téli szünetben nála aludtam, tegnap jöttem haza, viszont annyira elviselhetetlenül hiányzik. Valószinű, újra együtt aludni, csak április környékén fogunk tudni. Nincs semmi ami lefoglal.. Próbalok tanulni, de hát az sem felejtteti velem sokáig, mit tegyek? :( 18 éves vagyok2021. jan. 4. 17:30
11/15 anonim 

válasza:

Semmi közöm hozzá, de a hétvégék nem alkalmasak a másiknál alvásra ?
120 km tömegközlekedve sem egy óriási táv.
12/15 anonim 

válasza:

120km meg bringaval is megvan egy fel nap alatt
14/15 anonim 

válasza:

Csak arra probaltam celozni, hogy ez nem az a tavolsag ami honapokig athidalhatatlan volna.
15/15 anonim 

válasza:

LOL, 120? km miatt megy a sírás!? OMG :D
Felülsz a vonatra és mész. De nektek igényetek sincs sűrűbben együtt lenni, ez a nagy igazság.
Mi 1100 km-ről is megoldottuk, hogy 2-3 hetente pár napot együtt lehessünk - bár tény, mi AKARTUK is, hogy működjön. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!