Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az hogy van, hogy a nő legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy van, hogy a nő legyen erős és független, de azért a férfi intézzen el mindent?

Figyelt kérdés

Nőktől egyre többször hallom a sirámot, hogy megint nem intézte el a párjuk a szerelőt, a banki ügyeket, a lakásfelújítást, kertfelásást stb., vagyis mindent, amit egyébként valóban a férfinek kell, mondom ezt férfiként. Ezek férfi feladatok. De akkor kellenek, hogy legyenek női melók is, mint teszem azt főzés, mosás, bevásárlás, pelenkázás.

A felsorolt összes dolgot meg tudja oldani persze férfi és nő is egyaránt, de a hatékonyság terén óriási a különbség. Mégis, a nők a női feladatokra húzzáka szájukat, megpróbálják rabszolgamunkának beállítani őket, és próbálnak mindent a férfire taksálni.

Na de hogyan lesz így ebből önállóság, erő és függetlenség??

2020. dec. 31. 07:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%

#10: Fogalmam sincs, hogy melyik választ írtad, de nézz már körül... Gyakorlatilag olyanért megy a rinya, hogy nem kapják meg a két szép szemükért a munkát, merhát' ők nőőők. Ez szimpla panaszkodás. Bárki kereshet egy HR-est és leülhet vele beszélgetni. Többségében nőkkel fog találkozni...

Az is elég nevetséges, hogy a férfimunkák mennyire semmibe vannak véve, miközben egy egyszerű főzés egy napi óriási teendőnek van beállítva. Nem tudom, a környezetemben kb. mindenki több napra csinál kaját egyszerre, szóval max. 2 naponta kell nekik.

Nekem is volt egy érdekes barátnőm. Betonoztam náluk, következő héten felhasogattam majdnem az összes fát. Rá 1 hétre beközölte, hogy én semmit sem csinálok náluk. Hát, természetesen szakítás lett a vége, bizonyára ugyanezzel a szinttel fárasztja a következő pasiját is.

Ami nálatok van az tök jó felállás.

2020. dec. 31. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: én nem ezt látom. Azt látom, hogy lassan férfi munka nincs. Aki lakásban lakik, ott milyen férfi munka van? Ha elromlik a mosogatógép, mosógép, kazán, akármi, ugyan melyik pasi szereli meg? Apám még simán elboldogult ezekkel, de mostanában szerintem nem sok olyan férfi van, aki igen. Szerelőt hívnak. Azért egy telefont elintézni meg nem akkora szám, mikor egyedül laktam és elromlott a mosogatógép, nekem is sikerült...

A szüleim még maguk építettek a házat, elég kevés mindenhez kellett szakember. De manapság azért ez nem jellemző...

Ha belegondolok, hogy az utóbbi egy évben mi volt olyan, ami "férfi munka"... Egy darab komód összeszerelése és egy tv konzol felszerelése a falra.

Ezzel szerintem még a két naponta főzés sem összehasonlítható, nemhogy az összes házimunka.

A mai világban a nők is dolgoznak, meg kellene érteni, hogy nekik is pont annyi idejük van házimunkáraa, mint a férfiaknak. Persze ha valaki háztartásbeli, az más, de egyre kevesebb olyan nő van.

2020. dec. 31. 13:10
 13/15 A kérdező kommentje:

9: sajnos igazad van, bár közel sem csak tinikre szorítkozik a dolog.

10: "hasonlóan gondolkodik, mint én"

Magyarul elfogadja a te szabályaidat, sikerült egy papucsot kifognod. Boldog ember lehet.

A szerelőt meg nem felhívni kell ti okos és önálló nők, hanem elvinni a szerelő bácsihoz a kocsit, aki kihasználva az esetleges hozzá nem értés, jól megrövödíthet pár forinttal. Mivel nőként ez sokkal reálisabb, ez is fog történni. A fontos dolgok elintézéséhez egyébként nem azért kell férfi, mert a nő hülye lenne, hanem mert egy férfinek van meg az a fellépése, ami ebben a világban a fontos ügyek intézéséhez kell.

Érdekelne, hogy számotokra, mindent tökéletes intéző nők számára milyen a tökéletes férfi? Aki otthon mos, főz, pelenkáz, befogja a száját és úgy ugrál, ahogy akarjátok? Fel tudtok nézni aztán az ilyen csicskára?

2020. dec. 31. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:

" mert egy férfinek van meg az a fellépése, ami ebben a világban a fontos ügyek intézéséhez kell."

Nocsak. Ezek szerint mégis diszkriminálják a nőket még manapság is?

Azért nem kell ennyire elrepülni magadtól. Rengeteg egyedülálló nő mindent elintéz magának, mert nincs férje, aki azt mondja neki, hogy ő ezt nem tudja elintézni. Mégsem vernek át minden nőt tömegesen a szerelők. Nem mellesleg rengeteg férfi is pont annyit ért ezekhez, mint a nők.

2020. dec. 31. 22:06
 15/15 anonim ***** válasza:

"Magyarul elfogadja a te szabályaidat, sikerült egy papucsot kifognod. Boldog ember lehet."

Nem. Mint mondtam, hasonlóan gondolkodik. Neki is az a véleménye, hogy a háztartás vezetése nem a nő dolga, hanem közös feladat. Mikor 8 hónapig munka nélkül volt, akkor nem kellett megkérnem sem, hogy ugyan takarítson már ki, vagy tegyen be egy mosást, ha úgy is egész nap otthon van. Mert értelmesebb embernek ez alapvető. Ugyanúgy, mikor én voltam otthon egész nap, mert szakvizsgára tanultam, ő meg dolgozott 5-ig, akkor neki sem kellett megkérnie ezekre, vagy arra, hogy ugyan legyen már otthon valami ehető, mire hazaér. Mert ez nekem is természetes.

Most pedig, higy mindketten dolgozunk, megosztjuk a feladatokat. Akinek több ideje van éppen, vagy aki látja, hogy van valami teendő, az megcsinálja. Nyilván ha én hazaérek 3-kor, ő meg csak 5-kor, akkor nem fogom csak azért nem bepakolni a mosogatógépet meg a mosógépet, mert "tegnap is én csináltam"...

De vannak ezen kívül olyan dolgok, amiket még inkább egyikőnk vagy inkább a másikunk csinál. Párom ért az autókhoz, az azzal kapcsolatos dolgokat ő intézi és mint írtam, vezetni is általában ő szokott. Én meg főzök, mert ő nem szeret és nem is tud.

2020. dec. 31. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!