Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nem jövök ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem jövök ki a barátnőm barátaival?

Figyelt kérdés

Igazából ez számomra még nem is lenne akkora probléma, szerintem nem lenne muszáj nekem velük találkozni, ha amúgy is jól elvagyunk a barátnőmmel, csak ő valamiért ragaszkodik ahhoz, sőt erőlteti, hogy legyenek közös programok, bulik stb.

Én megpróbáltam barátkozni velük és beilleszkedni közéjük, de valahogy annyira mások és ráadásul ellenszenvesek is, hogy általában inkább kínosan alakultak ezek a találkozók. Az egy dolog, hogy a stílusuk és a viselkedésük nem szimpatikus, éretlennek is tartom őket, ennek ellenére még mindig megpróbáltam velük barátkozni, de nem éreztem, hogy nyitottak lennének felém. Valahogy azt érzem rajtuk, hogy ők már egy ilyen összeszokott közösség x év óta (fiúk és lányok egyaránt) és engem nem szívesen látnak maguk között, ennek ellenére a barátnőm próbál mindent megtenni, hogy ez mégis így legyen, viszont ezek után nekem már nincs is kedvem ehhez. Csak hát sajnálatos módon a barátnőm elég sokat hangoztatja, hogy számára nagyon fontos, hogy jól kijöjjek a barátaival, bár nem igazán értem, miért fontos ez, pláne ha nem is igazán én vagyok az akadálya ennek.

2020. dec. 30. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is pontosan ugyan ez volt. Rosszul voltam tőlük, ők sem kedveltek, de telt az idő buli követett bulit és utána nagyon jóban lettünk, sok közös kirándulásunk is volt. Már rég szétmentünk az akkori párommal, de azóta is írogatok néhányójukkal messengeren kivel mizu.
2020. dec. 30. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
És te vagy az egyetlen "kívülálló"? Más nem viszi a párját, vagy senki másnak nincs?
2020. dec. 30. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Huh hát ebben tapasztalatom csak a másik oldalról, a baráti társaság oldaláról.

Az egyik legjobb barátnőm pasija, egy szörnyű ember..nem irigység v rosszakarás konkrétan MINDENKI utálja. Nem fejteném ki, mert másnapig itt ülnék..

Mi tök rendesen voltunk vele, de ő már az elején tett arról hogy megutáljuk. Próbálkoztunk újabb és újabb esélyt adni neki, de folyton elcseszte.

Ezalatt az idő alatt sajnos a barátnőmmel (mármint nekem barát-barátnő) megromlott sajna a kapcsolatunk, nem mondtuk el neki a problémákat, egy évig bírtuk, próbalkoztunk, majd borult a bili.

Azóta a barátnőm változtatott ezen-azon, de a barátjával már több mint fél éve (a kibukás után) nem találkoztunk. Nem hozta többet közénk, nem is nagyon emlegeti előttünk.

Lehet hogy ez egy rohadt szerencsétlen helyzet, meg persze szar is, hisz szerettük volna ha jól kijövünk a barátjával de nem megy.

Azóta a barátságunk is rendben van, mondjuk ők továbbra is együtt, aminek nem örülök, egy normális pasi kéne neki.

Na mindegy.

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nem szabad rögtön leírni őket, lehet a másik oldalról meg te vagy problémás (nem rosszból), de ha sokadszori próbálkozás, hosszabb idő után sem megy a dolog, akkor kár erőltetni mert senkinek sem jó és igyekezzetek akkor a minimálisra csökkenteni a találkákat. Persze a barátnőd erőszakoskodni fog, meg szhar lesz neki, de meg kell vele értetni. Erőltetni meg nem érdemes semmit.

2020. dec. 30. 22:23
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Én is a baráti társaság oldala vagyok. Egyik barátnőm pasija teljesen antiszociális. Ha társaságba hozza, csak kínlódik. Nálunk mostanában fiús-lányos bulik vannak, mindenki viszi a párját, de ő még a fiúkkal sem találja a közös hangot. Mostanában így nem is jön, ami viszont rosszabb ettől, barátnőm is inkább otthon marad vele elzárkózva.

Szerintem nézz egy kicsit magadba. (Nem sértésből mondom, de 50% hogy veled van a baj, 50% hogy csak ők gonoszak). Ha elzárkóznának az új embertől, azt barátnőd csak tudná.

2020. dec. 31. 08:31
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem lehet mindenki-mindenkivel kompatibilis, az emberi kapcsolatok nem Plug&Play alapon működnek, ha nem vagy bunkó (és most nézz magadba), akkor nincs mit szégyellned. Legyen igazságérzeted, és ha úgy érzed, a kirekesztés elért egy határt, állj ki magadért, és mondd meg a magadét. Az emberi élethez ez is hozzátartozik, nem csak a cukormázas nyalizás.
2021. jan. 3. 09:13
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Miért is lett mimdenki lepontozva, ki rávilágított a masik oldara is? Korrekt...és nem gyerekes..
2021. jan. 3. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Azért, mert ez nem univerzálható, hogy a barátnő "szemét barátja" mindig az oka annak, ha nem megy a beilleszkedés.

Én az egyenességben hiszek. Ha a kérdezőben problémásnak tartanak valamit, akkor a barátok mondják el neki, és ne a szájukat húzzák. Ennyire egyszerű.

2021. jan. 3. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Én direkt leírtam, hogy 50-50. Nem tudtam, hogy itt csak az a lényeg, hogy a kérdezőt pátyolgassuk, hogy milyen bunkók a barátnője barátai, sőt, kifejezetten hagyja őket békén, mert nem érdemlik meg a társaságát.

Párkapcsolati oldalról is van tapasztalatom, vannak a páromnak olyan barátai, akikkel jobban megvan a közös hang, meg olyanok is, akikkel kevésbé. Így ha egy társaságban vagyunk, nem hisztizek, hogy 10-ből 1 ember nem beszélgetett velem, hanem a többi 9 felé nyitok.

2021. jan. 3. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:

#7 Szó sincs arról hogy mindig a pasi a rossz, mindig kettőn áll a vásár.

Én csak leírtam az én sajnálatos rossz tapasztalataimat csak épp a másik oldalról, rávilágítva hogy nem minden fekete vagy fehér. Azért mert én így jartam nem jelenti azt hogy mindenki, ez egy eset a sokból.

De az hogy valaki mas oldalról közelít meg egy témát vagy épp nem ért teljesen egyet és ezért lepontozzák röhejes, gyerekesnek tartom.

2021. jan. 3. 14:52
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

#9 én is ezt írtam.

#8 és #4 vagyok.

2021. jan. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!