Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátnőtök másik városba járna bulizni a barátaival?
Figyelt kérdés
Barátnőm Budapestre járt egyetemre, aztán visszaköltözött a szülővárosába, mi már itt ismerkedtünk meg. Viszont nagyon sok barátja maradt Pesten, és kb kéthavonta jár azóta is hozzájuk. Pénteken felmegy, valamelyik barátnőjénél alszik, szombat este buli, aztán vasárnap jön haza. Nem vagyok féltékeny típus, de azért annyira nem örülök hogy vadidegenekkel bulizik egy másik városban rendszeresen. Túlreagálom?2017. szept. 8. 16:57
1/5 anonim válasza:
Hát, ezt neked kell tudni. Ha nagyobb igénye van a bulizásra, mint rád... :D
2/5 anonim válasza:
Ez szerintem valahol azért érthető dolog. Én is Budapestre költöztem az egyetem miatt, ahol rengeteg barátot szereztem. Persze a szülővárosomban is voltak/vannak barátaim, de azért az egyetem alatti társasággal jól összeszoktam és ha vissza kellene költözni a szülővárosomba nem tudnék úgy eljárni mint eddig és kifejezetten hiányozna. Ha lenne rá lehetőségem valószínűleg én is visszajárnék azért egyszer-kétszer bulizni.
3/5 anonim válasza:
kicsit félrvezetően fogalmaztad meg a főkérdést. Itt inkább azon van a hangsúly, hogy egy másik városba megy találkozni az ottani barátnőivel, és amúgy együtt buliznak is. Szerintem ezzel semmi baj nincs, de ha téged zavar, beszéld meg vele
4/5 anonim válasza:
"Zavarna ha a barátnőtök másik városba járna bulizni a barátaival?"
Csak ha áthallatszik és nem tudok tőle aludni.
5/5 anonim válasza:
Ez bizalom kérdése. Azt nem várhatod tőle, hogy felejtse el az egyetemi éveket, barátokat, stb. Hogy aztán ez a kéthavi kiruccanás sok- e, azt nektek kell megbeszélnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!