Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a barátnőtök sokat van a barátaival és telefonon chatelget, ez zavarna?
Titeket zavarna, ha a barátnőtöknek lenne pár srác haverja akikkel együtt tölti néha a napját, nem az egészet, csak pár órát. 😥 Mert az én barátomnak ez nem tetszik, nem veszekedik velem, de gyakran megkérdezi,hogy merre voltam,kivel és mit csináltam. Ez tök oké, mert mindent elmondunk egymásnak, de úgy érzem ő inkább azért kérdezi ezt, mert gyanakvó és nem bízik bennem. Amikor meg mertem neki erről beszélni, akkor azt mondta bízik bennem, csak szeretné tudni,hogy mit csináltam,hogy érezted magam. Nem volt tolakodó és nem lógunk egymáson, mégis a viselkedése..😥 sokszor karbatett kézzel áll előttem és nagyon figyel,ha mesélek neki.
Tegnap este amikor nyomtam a facebokomat a barátom megkért,hogy ne nyomkodjam!szóltam neki,hogy pill és elrakom csak még válaszoltam pár üzenetre pl a barátnőmnek,barátaimnak írtam vissza. A párom erre rám kiabált,hogy hetek óta nem figyelek rá, csak a telefonom nyomkodom és másik világban élek, nem figyelek rá. 😞 de ez nem igaz eskü! Minden okés volt, a szexben is.
Akkor kicsit szócsatáztunk és meglöktem a melkasát, majd félrevonultam 😞 most meg ezért haragban vagyunk. Szerintetek mi a baja fiúk? És titeket is zavarna,ha csak 1-2 órát nem többet telefonoznék? 😞 Vele is sokat vagyok.
N
Héé, nyugalom van! 😃
Rendben van, hogy amikor a párodtól bizalmalmatlanságot sejtesz, akkor elkeseredettséget érzel, mert szükséged van arra a bizalomra.
Beszéljétek meg, hogy neki mire van szüksége, hogy elfogadhassa a barátaiddal töltött idődet!
Ez vitával jár, de az nem veszekedésről szól, hanem észérvekről, és hogy konszenzusra jussatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!