Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok, ha a barátnőtök ennyit találkozik a barátaival?
Figyelt kérdés
Heti egy csajos délután, beszélgetni egy kicsit. Nem buli, csak beülni egy kávéra és beszélgetni kicsit. Max este 8-9 órára otthon vannak. Ezenkívül munka után heti két edzés egy barátnővel, utána egy kis nézelődés esetleg.
Ez szerintetek túl sok idő a barátokra egy párkapcsolat mellett? Ahol együtt élnek a felek.
2017. ápr. 3. 22:17
1/5 anonim válasza:
Sztm egyàltàlàn nem,ennyi még kell is.
N25
3/5 anonim válasza:
Nálam repülne az illető... Elmenjek reggeltől estig dolgozni és akkor még utána én szopjak egyedül, mert másokkal akar lógni. Kizárt, hogy nekem kellene.
Bár még mindig jobb, mint ha pasikkal járna el, mert az fixen kizáró ok lenne. Nekem nem férne bele egy kapcsolatba.
4/5 anonim válasza:
Bőven elég ha minden este vele alszol, kell a külön töltött idő.
5/5 anonim válasza:
Hát nekem meg nem alvótárs, vagy szexpartner kell, hanem társ a mindennapokra. Nem lenne sok az említett dolgokkal töltött idö, ha otthon odateszi magát mindenben.De még mindig jobb mint amikor együtt lennétek csinálnátok valamit és közben 1 3 órára felhivja a barátnöje..... nekem a társas magány a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!