Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem zavar titeket ha a barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem zavar titeket ha a barátotok vagy barátnőtök bulizni jár a barátaival?

Figyelt kérdés
Tudom, h a bizalmon múlik az egész dolog és nem is szólok neki emiatt de valójában rosszul esik h olyan helyekre jár ami tele van egy éjszakás lányokkal. Mert ha sörözni megy a barátaival oké vagy moziba mennek nem zavar. Nem akarom megfojtani és ezért nem hisztizek miatt, lehet h kéne? szeretem és félek h elveszítem sosem adott rá okot h ne bízzak benne de tudjátok h milyenek azok a lányok, plusz még ha a barátom iszik mellé akkor bármi lehet..
2014. júl. 16. 13:30
 1/8 Regisztrátor ***** válasza:
Nem zavar, sőt! Legalább nem nekem kell vele táncolnom.
2014. júl. 16. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát engem pl rohadtul zavarna. Már akkor meg tudtam volna fojtani ha szóba állt ezekkel a kis party r!bancokkal. Soha nem is engedtem bulizni, de ő is mindig beleszólt az életembe. Nem mehettem sehová, nem barátkozhattam fiúkkal. Szóval tényleg egymás nyakán lógtunk. Már szakítottunk és azóta kb minden nap részegen megy haza valami kisp!csával. Hát én úgy vagyok vele hogy egészségére. Ha neki ez kell egy normális kapcsolat helyet akkor csinálja ezt.
2014. júl. 16. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem, sőt örülnék neki, hogy van saját élete és nem akar 24/7 a nyakamon lógni.

24/F

2014. júl. 16. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Sose szólnék bele az életébe, és én sem engedném, hogy engem korlátozzanak. Én örülnék neki, hiszen van saját élete is, rajtam kívül. Nekem is van. Ha szeretitek egymást, bíztok egymásban, mire fel a féltékenység?
2014. júl. 16. 13:46
 5/8 A kérdező kommentje:
hát az italtól engednek a gátlások és egy megcsaláshoz elég egy olyan alkalom is, amit még ha szeret akkor is megteszi
2014. júl. 16. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
És akkor mit javasolsz? Zárjam a szobába? Az alkohol - mint írtad - a gátlásokat oldja, igényeket nem teremt.
2014. júl. 16. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ital csak kifogás. Soha senki sem lehet olyan részeg, hogy ne tudja mit csinál. Aki meg akar csalni, az megfog, nem kell ahhoz részegnek lennie.
2014. júl. 16. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem zavar.

És hetesnél az igazság.

2014. júl. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!