Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha kölcsönöse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha kölcsönösen utáljuk egymást barátnőm barátaival?

Figyelt kérdés
Barátnőm emiatt nem is nagyon akar olyan helyre menni velem, ahol ők is ott vannak.
2017. szept. 15. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Miért utáljátok egymást? Ez így nagyon rossz helyzet
2017. szept. 15. 11:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintük néha nem bánok jól barátnőmmel, én pedig emberi hulladéknak tartom őket.
2017. szept. 15. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Miből gondolják, hogy nem bánsz vele jól? Ez egy elég konkrét dolog, az viszont, hogy te őket emberi hulladékoknak tartod, csak egy megalapozatlan unszimpátiának
2017. szept. 15. 11:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem adtak rá okot?
2017. szept. 15. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

Én őszintén megmondom neked, hogy ha a barátok szerint rosszul bánsz vele, akkor egy igazi gyökér tapló vagy vele. Az ismerősei véleménye általában jobban tükrözi a valóságot, mert külső szemmel látják. Plusz nyilván nekik panaszkodik a barátnőd mikor hülyeséget csinálsz. Ahol a barátok és a párom között rossz a kapcsolat, ott nem vagyunk egymáshoz valók. Ennyire egyszerű.

Mellesleg sokat elmond rólad, hogy nem is ismered őket, de "emberi hulladékok". Nem tudnék olyan emberrel megmaradni, aki ennyire lenézi azokat az embereket, akivel én azonosulni tudok. Nem kell szeretni egymást, de ahol ekkora utálat van, ott a kapcsolat biztos, hogy nem jó.

2017. szept. 15. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Sehol nem mondtam olyat, hogy ne ismerném őket.

Nem azért utálnak, mert tahónak tartanak, hanem mert nem hagyom, hogy barátnőm szerintük "önmaga" legyen. Alkoholista volt, kórházba is került emiatt, mikor összejöttünk én rángattam ki belőle, de ahogy összeállt ezekkel az emberekkel elkezdett visszacsúszni.

2017. szept. 15. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!