Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy álltok a párotok ellentétes nemű barátaival?
Neked akkor nincsenek pasi haverjaid, ugye? Ebből kifolyólag elvárod hogy a párodnak se legyen az ellenkező nemből. Szánalmas.
A hiba benned van. Betegesen Féltékeny és Önző vagy. Pluszba szerintem még önbizalomhiányos is lehetsz.
Páromnak is van 1-2, nagyon nehezen, de valahogy elfogadtam. Szerencsére nálunk nincs ilyen helyzet, hogy felhozza őket,pláne hogy itt is aludjanak.
Néha elmennek(sokszor én is csatlakozom) beülni valahova- általában a csajok párjai is ott vannak és igy szerencsére nincs okom féltékenykedni.
Viszont én sem tudnám könnyen venni, ha itt is aludnának meg feljárkálnának egymáshoz, nekem ez már sok lenne. Én sem hiszek az ilyen barátságba, de a párom miatt elfogadom ezt a helyzetet, és igy még türhető... Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor örökös vita tárgya lesz köztetek, amiből csak te jössz ki rosszul, mert folyton rosszul érzed magad és te leszel a rossz,aki nem szereti a barátait. Nem lehet, hogy mégsem illetek össze annyira?
Nekem van egy férfi barátom már hosszú évek óta. Eleinte, amikor még nem éltünk együtt, nem nagyon tetszett ez a páromnak. Azóta eltelt pár év, összeköltöztünk és ők is barátok lettek.
Páromnak nincsenek igazán nő barátai, inkább csak amolyan nő ismerősei vannak munkából vagy volt iskolatársak.
Én kedvelem a férjem női barátait, nagyon jó fejek. Egyikükkel azóta szorosabb viszonyban lettem, mint ő, sokat lógunk együtt.
Nekem is vannak férfi barátaim és mivel most már elég messze laknak, bizony itt alszanak a nappaliban nálunk, amikor meglátogatnak évente egyszer.. Soha nem volt ebből probléma.
Ha heti 2x jönnének itt aludni, az még nekem is sok lenne, de szerintem ebben a helyzetben egyáltalán nem számít, milyen neműek ezek a barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!