Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tetszik, hogy a barátnőm nem vékony?
Figyelt kérdés
Mindig a vékonyabb lányok tetszettek, mert én is vékonyabb vagyok és sportos, de a mostani barátnőm nem az és most elkezdett zavarni, hogy 165 cm és 65 kg. Az arca nagyon szép meg amúgy jól elvagyunk, de csak nem mondhatom neki, hogy fogyjon le..2020. dec. 27. 11:35
11/22 anonim 

válasza:

Egy tízest leadhatna.Kiránduljatok sokat,csinálj sok aktív programot.Szerintem őt is zavarja.De ne tedd szóvá,mert egy életre tönkrevághatod az önbecsülését.
12/22 anonim 

válasza:

"De ne tedd szóvá,mert egy életre tönkrevághatod az önbecsülését."
jajj, az örök sláger, a ducik önbecsülése... szerinted nem tudja magáról? nagyon is tudja.
13/22 anonim 

válasza:

Az nem mindegy milyen arányban van a 65 kg.
14/22 anonim 

válasza:

mondjuk szerintem azert 165/65-el
meg messze van a ‘ducitol’. nem kell mindenkinel modellalkatnak lenni. semmi baj nincs azzal, ha valakinek a vekony nok jonnek be, en is vekonyan erzem jol magam es nem szeretnek meghizni, de amelyik ferfinek nem jonnek be a plusz kilok, az ne jojjon ossze ilyen novel, ennyi.
ez boven nem a beteges tulsuly kategoria, siman nezhez ki jol a csaj, ha formas, nagy a melle stb. de ismetlem, aki a vekony testet szereti, jojjon ossze vekony novel es ne egy atlagossal, akit a sajat igenyeire akar formalni.
15/22 anonim 

válasza:

A 165/65 kb bármilyen alakat lehet, akár duci is, attól függően, hogy milyen alakja van, hova hízik.
16/22 anonim 

válasza:

Neked nem a súlyával van gond. Ha szeretnéd nem számítana pár + kg. Arra egyébként számíts,hogy hosszútávú kapcsolatban változhat egy nő súlya,főleg terhesség/szülés után. Te sem biztos hogy örökké ilyen maradsz.
17/22 anonim 

válasza:

Te egy seggfej vagy! Érzelmi és értelmi analfabéta. Ha valakivel összejössz akkor alapnak kéne lenni hogy elfogadod úgy ahogy van. Ha ez nem megy akkor inkább nagy ívben el kellett volna kerülnöd és megadni neki a lehetőséget arra hogy találjon valaki olyat aki úgy szereti ahogy van. Ilyen embereknek miért ad a sors bárkit. Ez nekem annyira dühítő....
18/22 anonim 

válasza:

Én is ennyi vagyok súlyban. Csak annyi különbséggel, hogy 171 cm vagyok. És egyáltalán nem vagyok duci... Sőt, abszalút karcsú kategória.
19/22 anonim 

válasza:

#18 65 kiló másképp mutat egy 165 centis nőn és egy 171 centis nőn, ennyi eszed azért lehetne. De amúgy mi is azt magyarázzuk, hogy ő sem kövér csak nem vékony. Hanem ilyen átlagos. De a kérdezőnek ez nem elég. Az eddig mér rejtély, hogy a hölgy milyen ruházattal tudta ezt (hónapokig???) takargatni.
20/22 anonim 

válasza:

18as kibasz.tt ostoba vagy te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!