Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm bevallotta, hogy más tetszik neki. Még nem csalt meg. Mit tegyek?
Szokásos forgatókönyv, párkapcsolatban viszket a nuncusa másik fütykös után, ti szakítotok, ők összejönnek, rövid ideig orrba-szájba mindenhol minden módon csinálják, aztán valahogy mégse jön be az új kandúrral a viszony, majd pár hónapon belül már neked könyörög, hogy fogadd vissza.
Hagyd elengedni, menjen csak!
Az ilyenek gyakoribbak, mint gondolnád... Mindkét nemből.
"Örülj" nkei, hogy ezt elmondta így őszintén ( tudom, nyilván em örülsz).
Sokan még a megcsalást is elnézik ilyen esetben, én nem tenném (személyesvélemény).
2 dologról döntenék, tekintve, hogymindenki belefut ebbe élete során, hogy kapcsolata mellett megtetszik más.
1. Megbeszéljünk, és azt is, mi vezetett ide, mi hiányzik neki. HA akarja ő is, ez még mindig megoldható, persze ehhez el kell vágni a másik szálat, legalább egy ideig, míg letisztul benen minden.
2. " érzi, hogy előbb-utóbb megcsalás lenne a vége."
Ebből én nem fenit érzem ki, hanem hogy ő ezt már itt befejezné, és a másik felé húz...
Ebben az esetben te nem tudsz mit tenni, én elengedném, menjen. Mást nem tehetsz, minkdetten szenvednétek, sőt, ő is lehet megbánná, ha most veled maradna. Ilyenkor nem tudsz mit tenni..
A fenit szitu alapból emberi dolog, sajnos előfordulhat életnk során. A hozzáállás, és amerre húz, már más kérdés a kimenetlt illetően..
Én is voltam a lány helyében egyébként, más is, de nem ejtettem el a fenti mondatot, és nem szakítottam ilyen miatt... Meg persze nem is csaltam meg vagy léptem a fiú felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!