Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de más is tetszik, mi a fenét tegyek?
Nagyon friss a kapcsolatom barátnőmmel, alig járunk pár hónapja. Imponált, hogy bejövök neki és számomra se volt közömbös, jól érezzük magunkat egymás társaságában.
A fő gond az, hogy nekem ő az első és eléggé komolynak ígérkezik a kapcsolatunk, ezt ő is hangoztatja. Ettől én mindig magamba szállok és beparázom, hogy nem szeretnék egy lánynál leragadni, szeretnék kalandokat, másokat is megismerni...
Nem vagyok az a szemétláda típus, nem tudnám megcsalni, de akkor is hiányoznak a tapasztalatok..
Az lett volna a legjobb, ha nem most találkozom vele, hanem több év mulva amikor komolyabb terveim vannak a jövőre..
Mit tegyek szerintetek? A gond az, hogy van egy lány, aki szintén szimpatikus nekem, szerintem én is neki, és nagyon erős a csábítás :(
Köszönöm a válaszokat előre is!
A kérdés: szerelmes vagy te egyáltalán? (Nem kell válaszolni, lerí a válasz az írásodból.)
A legjobb az lett volna, ha szerelem nélkül, csak azért, hogy elmondhasd magadról, hogy komoly kapcsolatod van, nem jöttél volna össze senkivel.
Lenne más? Vagy csak úgy elméletben fogalmaztad meg, hogy szeretnél ismerkedni.
Ha nincs konkrétan más és jól érzed magad vele, akkor gondolom, jó, hogy van ő neked és nem vagy egyedül.
Ha egyedül szeretnél lenni és ismerkedni, akkor még az elején legyen ennek vége, nehogy nagyon beleélje magát és nagyot csalódjon.
Először is az idejét rabolod. Ha nem szereted akkor az egészet megette a fene.
Másrészt mindig lesznek szép lányok, és mindig találsz majd szebbet, szexisebbet a barátnődnél/feleségednél kvázi párodnál. Ez utóbbi nem fog változni.
Csak ugye ez nem olyan mint a kocsi, hogy ha kijön egy újabb modell lecseréled rá. Szóval olyannal kösd le magadat, akiért nem cserélnéd le másra. Ez ennyire egyszerű.
És akkor is lesz szexisebb mindig, mindig van egy vonzó példány, férfi vagy, ez nem fog változni, szokj hozzá. Akkor viszont marad a párkapcsolat és az aszerinti játékszabályok élnek, de a leírásodból ítélve ezzel tisztában vagy.
Ez nem tapasztalatszerzés és hasonló ömlengések, meg filozófiák kérdése amit írtál, nem kell előadni a szofisztikált ideológiákat, hogy "kiélem magamat", elég profánul egyszerű a helyzet: nem vagy szerelmes a véred meg hajt mert fiatal srác vagy. Pont. Nem kell feneket keríteni ennek :D
A lányt pillanatnyilag "húzod". Nem szereted. Jól érezni magamat a barátaim ismerőseim társaságában szoktam, ez a definíció rájuk is ráillik, nem velük élek együtt. Szóval ez édeskevés így.
Ne verd át. Ha nem megy, akkor találja meg a boldogságát azzal aki szereti.
Te meg intézd a saját életedet belátásod szerint.
Majd lecseng ez az állandóan vadászós időszakod és kész. (ezt sem kell túlmisztifikálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!