Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mi a fenét akar? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a fenét akar? Mit kellene tennem? Hagyjam a fenébe, vagy várjak rá? ------>

Figyelt kérdés

Még novemberben ismertük meg egymást a sráccal, a színjátszón szerelmespárt alakítunk. Az új társaságot lassan szoktam meg, de ô kezdettôl fogva barátkozott velem, mindig odajött, és csesztetett: lóbálta a copfomat, pöckölgetett, csípkedett, és gyendgéden belémboxolt. Ezekre nem nagyon tudtam mit reagálni, így elkezdett velem beszélgetni. Mindig együtt mentünk haza a villamoson, és egyszer ki is mentünk a közeli parkba beszélgetni. Másfél óra dumálás után azt mondta, tök jó, hogy vele voltam, különben nem tudott volna mit kezdeni magával, amíg jön a vonata. A szokásos puszival köszönéskor mindig megsimogatta a vállamat is, és rámmosolygott. Amikor rajtakaptam, hogy néz, elkapta a fejét. Amikor fáztam, kölcsönadta az ingjét, de volt egy idôszak, amikor eléggé lekezelt. A suliban mindig köszönt, és ott is párszor odajött hozzám. Nagyon sokszor kimondja a nevem. A képeimet lájkolta fb-n, és mindig rámírt. Több alkalommal írta, hogy szép vagyok, és csinos, meg hogy a szememim már az elsô pillanattól kezdve megfogták. Kérdezett a szerelemrôl, hogy van-e barátom, meg ilyenek, és hogy mi az ideálom, mivel lehet engem megfogni, és ki tetszik nekem.

Aztán egyre többször kezdtünk összeveszni. Egyszer azon, hogy nem együtt mentünk haza, tök parasztul viselkedett velem. Aztán meg elkezdett flörtölni, poénosan bepróbálkozott, de nekem sok volt, és megsértôdött, mert nem mondtam el, ki a "választottam". Volt, hogy nem válaszolt a leveleimre, kérte, hogy találkozzunk, többször is, de aztán nem mondta, hogy mikor... Ez csomószor volt. Ja, mellesleg mint kiderül, végig volt barátnôje, de most szakítottak, és rám se bagózik. Mi a fene ez?!

2012. júl. 17. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Neked nemmindegy? Végig ignoráltad a srácot amíg ő próbálkozott (oké volt barátnője de te erről nem tudtál ezárt így most ez kilőve) és te vagy vérigsértve hogy nemérdekled? Valószínüleg most elég sz@rul van hogy szakítottak a barátnőjével, de ha eddig cska kelletted magad neki, és semmi visszajelzést nem adtál akkor hagyd te is őt. SZerintem egyszerűen feladta és kész. Vagy arra vár hogy keresed. Mért nem beszélsz te vele?

Komolyan, lány vagyok, de én sem értem a logikád.

2012. júl. 18. 02:02
 2/2 anonim válasza:
Nézd, szerintem beszélj vele. Most biztos nagy szüksége van valakire akivel beszélhet és aki meg vígasztalja. Én nem nevezném kelletésnek azt amit csináltál, hisz bizonyára nem értetted,hogy mit is szeretne valójában. Úgy gondolom,hogy az lenne a legjobb ha megbeszélnétek ezt. Hogy ő miért viselkedett úgy és te is,hogy miért voltál olyan amilyen. Találkozzatok valamikor az lenne a legjobb! Sok sikert!
2012. júl. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!