Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam? Ezzel most mit akar? Többi lent
1 év után szakított a pasi velem ,hogy nem szerelmes már... de folyamatosan azt hajtogatja, hogy késöbb próbáljuk meg és nem egyszer mondta el vis vigasztalás képpen hanem kb 25 ször hogy késöbb próbáljuk meg!
ezzel csak engem akar megnyugtatni v tényleg igy gondolja?
hát ha közbe bőgtél és durcáztál akkor csak nyugtatgatott.
kérdés:
tényleg újrakezdenéd vele később? miért?...mi a garancia arra hogy másodjára tovább tart egy évnél?
kell neki mas is,de viszont teged megtart biztositeknak,ha valami rosszul sul el,akkor van akihez visszamenni,ismeros
a 22 eves F
Hat, az elso baratommal 5 evig voltunk egyutt. szakitottunk, mert fiatalok voltunk, elsok voltunk egymasnak, es mast akartunk mindketten. Aztan sok idobe telt, mig elfelejtettem, de sikerult. Nemreg talalkoztam vele, neki kozben gyereke lett, nekem nincs most kapcsolatom. Belegondoltam, ha o is szabad lenne, csalad nelkul, akkor biztos, hogy ujrakezdenenk. Felnottunk, eltunk, es nagyon szerettuk egymast. Lattam rajta, hogy gyerek-elettars ide-oda, neki is hasonlo dolog jutott az eszebe. Es visszacsinalna par dolgot, ahogy en is.
Nem tudod eldonteni, h mi lesz par ev mulva. Majd akkor es ott kiderul. Ha igy akarta a baratod, akkor legyen igy. Aztan majd meglatjatok, hogy alakul az elet, de semmi nem lehetetlen. Szerintem.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!