Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nem tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tetszik, hogy a barátnőm nem vékony?

Figyelt kérdés
Mindig a vékonyabb lányok tetszettek, mert én is vékonyabb vagyok és sportos, de a mostani barátnőm nem az és most elkezdett zavarni, hogy 165 cm és 65 kg. Az arca nagyon szép meg amúgy jól elvagyunk, de csak nem mondhatom neki, hogy fogyjon le..
2020. dec. 27. 11:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
19%
Miért is ne mondhatnád neki?
2020. dec. 27. 11:38
 2/22 anonim ***** válasza:
95%

akkor nem zavart, amikor osszejottel vele? vagy azota hizott meg? mi az, hogy MOST elkezdett zavarni? ha valaki nem tetszik, minek jossz ossze vele? igy mar eleg gaz dolog celozgatni ra, hogy fogyjon le, ha mindig ilyen volt.

ha azota hizott meg, akkor motivald kozos sportolasra vagy ilyesmi, de tenyleg annyira zavaro az a par kilo, hogy ezen problemazz?

2020. dec. 27. 11:39
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Minek jöttél vele össze?
2020. dec. 27. 11:44
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Már megint te? Vagy egy tucat kérdést feltettél már, akkor is mondtuk, hogy hagyd már ott.
2020. dec. 27. 11:46
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ruhában annyira nem tűnt fel. De nem hiszem, hogy azóta hízott meg. Én még nem tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban.
2020. dec. 27. 11:49
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
A 65 kiló mióta elhízott te szerencsecsomag?
2020. dec. 27. 11:50
 7/22 anonim ***** válasza:
58%

én voltam így (mondjuk nem túlsúllyal, de az most mindegy). tapintatosan megmondtam, hogy van egy bizonyos külső dolog, ami eléggé zavar és levesz a vonzalmamból, és ez hosszú távon egyikünknek sem lesz túl jó, úgyhogy nagyon jó lenne, ha sikerülne megoldást találnunk, mert amúgy nagyon szeretem és nagyon jó vele.

megoldottuk.

nem kell ettől félni. ha együtt lesztek tíz-húsz-... évig, úgyis lesznek a másiknak olyan dolgai (akár külső, akár belső), amik zavarni fognak és ha fontos nektek a kapcsolat, akkor beszélgetni fogtok róla, hogy mit kéne másképp.

legrosszabb esetben azt mondja, "bocsi, én így érzem jól magam", ez esetben külön utakon folytatjátok, találtok magatoknak mást.

2020. dec. 27. 11:52
 8/22 anonim ***** válasza:
98%

Menet közben hízott el, vagy mindig ilyen volt?

Az egyik esetben jogosan mondhatod, hogy változzon, a másikban te voltál a hülye, hogy összejöttél olyan nővel, aki nem az eseted.

2020. dec. 27. 11:53
 9/22 anonim ***** válasza:
96%
Ruhában nem tűnt fel...szkafanderben randiztatok? Látszik az ruhában is. Amúgy 165/65 az pont az egészséges súly felső határa, innen még viszonylag könnyű fogyni-ha akar. Inkább kérdezz rá, nem akar-e sportolni valamit vagy nem is tudom,engem ilyen súllyal, ha így ismertél meg és jöttél velem össze, sértene ez. Más ha melletted hízott el, vagy egyértelműen kövér. (pl 70 kiló) bár akkor is ugyanezt lehet mondai: nem volt kötelező vele összejönni.
2020. dec. 27. 11:53
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

RUHABAN NEM TUNT FEL??!! milyen ruha volt az, nyaktol kislabujjig tarto zsak vagy mi? pont egy ferfinak ne tunne fel, amikor minden not ugy vevgigmernek, hogy a legkisebb reszletet is kielemzik..

amit a ruha elrejt, az max 1-2 kilo lehet vagy egy kevesbe feszes hasfal, nem 10-20 kilo plusz. ha ennyi eszed van, akkor jobb is, ha szakitasz vele, ne pazarolja szegeny csaj az idejet egy ilyen gyokerre, aki ugy osszejon vele, hogy nem is tetszik neki aztan meg 1-2 kilon problemazik. agyilag kb 12 eves szinten vagy, kedves kerdezo, ne csajozz meg szerintem ennyire eretlenul.

2020. dec. 27. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!