Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromról ma kiderült, hogy titokban dohányzik, miközben előttem tagadja. Mit tennétek a helyemben?
Figyelj. A dohányzásról való leszokás nem olyan egyszerű dolog. Anno egy éven át próbáltam négy különböző alkalommal leszokni. Negyedjére sikerült.
Úgy gondolom, hogy csak emiatt ne "veszítsd el a bizalmadat". Inkább beszéld meg vele, hogy neked (jogosan) rosszul esik a titkolózás. Viszont ez még nem azt jelenti, hogy súlyosabb hibákat is vét ellened.
Plusz! Érdekelne, honnan és kitől szereztél tudomást a dohányzásról? Vagy csak a szagot érzed rajta?
"Nem erőltettem, ő döntött így, mert én nem voltam benne partner."
Gondolom, emiatt nem mondta el neked, mert nem támogatod, és segíted a leszokásban. Azért mégis nyomást helyezték rá és azt közvetítetted felé hogy ideje lenne leszoknia.
Ez nem olyan súlyos vétek mint a megcsalás, emiatt elveszíteni a bizalmat? Ez most komoly?
Hiszti helyett inkább segíts neki leszokni. Ha látja rajtad, hogy nem támogatod akkor sokkal nehezebb lesz leszoknia, és továbbra is hazudni fog neked,mert tudja hogy nem számíthat a segítségedre.
Emberek veszítik el az állásukat, az összes pénzüket feléik, sokan éheznek és neked b***meg az a legnagyobb problémád hogy a párod cigizik?
Kit érdekel? Old meg, vagy hagyd el! Eszem megáll az ilyen parazita emberektől.
Hogy ezen az oldalon senki nem tud szöveget értelmezni. Nem az a baja a kérdezőnek, hogy még nem sikerült leszoknia, hanem az, hogy azt hazudta, hogy igen!
Részemről amúgy vége lenne a kapcsolatnak. Szembesíteném egyszer és ha akkor sem vall színt, akkor ennyi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!