Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találjak barátnőt ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak barátnőt ha nem vagyok jó az ismerkedében?

Figyelt kérdés

Nem akarok egyedül lenni, de nem tudok barátnőt találni. Nem akarom azt hogy egész életemben ez legyen. Sajnos nem kerülök hogy helyzetekben hogy ismerkedni tudjak korombeli lányokkal. Kb egy lány sincs körülöttem.

21 éves vagyok és nem volt még barátnőm.

2020. dec. 24. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan tanultál meg járni? Először többször elestél, manapság könnyedén szeled a kilométereket. Ugyanígy van párkeresésnél, elején béna leszel, nem tudod mit mondj, lesznek kínos szituk, idővel megtanulsz nőkkel beszélgetni és flörtölni.

Mit tegyél, ha nincs lány körülötted? Menj olyan helyre, ahol vannak!

2020. dec. 24. 23:06
 12/14 anonim ***** válasza:
"Emma Watson"... Nyomorult egy feje van, de szép virgácsai vannak.
2020. dec. 25. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem húszon évesen volt meg az első csók egy bulinál aztán minden beindult 1 hónappal később meg másik lánnyal voltam randi, majd Pestre hívott egy hölgy "sütni" majd amikor ott voltam közölte, hogy semmit nem vett meg hozzá :D nem is sütéssel töltöttük az időt. Maja jöttek az újabb ismerkedések randik csókok.

Egyszer el kell indulni az úton utánra rájössz, hogy hülyeség volt tőle félni parázni.

2020. dec. 27. 01:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Tindert felejtsd el.

Egyébként én sem tudom, hogy hol, és hogyan kéne ismerkedni. A koronás korlátozások lejárta után van pár tervem (az internetes ismerkedésből elegem lett), de nem feltétlen vagyok bizakodó.

Hisz kinek kéne egy lassan 21 éves, érintetlen srác? 16, 18, és most 20 évesen sem kellettem senkinek.

Még mielőtt én is kapnék "jótanácsokat", már hosszabb ideje járok pszichológushoz, rengeteget segített eddig is, és az élet többi területén viszonylag jól boldogulok (egyetem, munka), de hiába érzem magam jobban a bőrömben, mint 2 éve, úgy érzem a kortársaimhoz képest el vagyok maradva.

Fogalmam sincs, hogy én hogyan kellhetnék akárkinek is. No jó, kicsit túlzok, pl. a Tindert azért töröltem le, mert 1: hetek óta nem volt match, 2: csak C típusúakat dobott szinte az alkalmazás, és ennyire ZS-kategóriás srácnak azért nem tartom magam. Van nálam is egy minimum, persze most meg a feministáktól fogom ezért kapni az ívet. Áh... ha leírnám, hogy őszintén mit gondolok erről az egész társkereséstől, egy nap alatt esne 10%-ot az értékelésem. Kérdező, vagy bárki, aki hasonló helyzetben van, ha szeretnéd, beszélgethetünk privátban.

20F

2020. dec. 29. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!