Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély arra, hogy ilyen személyiséggel találjak
barátnőt?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és sajnos még nem volt sem rövid, sem hosszútávú kapcsolatom. Eléggé visszahúzódó típus vagyok, de azért próbálok minél többet kimozdulni vagy benne lenne a jó dolgokban, de sajnos eléggé önbizalom hiányosnak érzem magam több okból is, így nehezen vagy semennyire nem megy az ismerkedés... pl. szórakozóhelyeken sem merek komolyabban közelíteni senki felé pedig annyira szeretném, mint semmi mást a világon és ezek a problémák hatással vannak sokszor a mindennapjaimra. Eléggé sokszor vagyok emiatt szomorú, ami már lassan úgy érzem tönkretesz. Barátaim szerint lenne alkalmam ismerkedni, de én nem igazán tudok senki felé közeledni, ami valószínűleg azért van, mert nem tartom magam egy adonisznak vagy egy roppant érdekes személyiségnek.
gyűjtsd össze, mik azok a problémák, amik miatt nincs önbizalmad és azok ellen tegyél. pl. nem vagy Adonisz, akkor sportolj... nem vagy érdekes, akkor olvass, tájékozódj, hogy több témában jártas legyél, hozzá tudj szólni témákhoz, stb. így sorra vedd az összes problémád... most csak kettőt emeltem ki a szövegből, de biztos van több is
2015. dec. 27. 00:57
2/7 anonim válasza:
Már a szórakozóhelyek említése rossz pont volt nálam, emellett semmit nem mondtál magadról, ami ellensúlyozhatná ezt az önbizalomhiányt, kiemeltél egy, nem túl pozitív tulajdonságot, és azt várod, hogy ez alapján mondjuk meg, hogy van-e esélyed a lányoknál, szóval remélem érzed, mi a problémám :)
2015. dec. 27. 01:22
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Általában komoly vagyok, ahol "annak kell lennem" (iskola) és teljesítmény orientált, de tudok valamilyen szinten vicces is lenni, vagy éppen jól szórakozni a barátaimmal, jókat nevetni, de nehezen tudok megnyílni. Azt meg nem igazán értem miért lenne rossz pont, ha az ember néha megpróbál eljárni kikapcsolódni a nagy hajtás mellett...
#1 Sportolok, nem azt mondom, hogy rendszeresen, de amikor időm engedi megpróbálok minél több időt sportolással tölteni, mivel ehhez kapcsolódik a hobbim is.
2015. dec. 27. 01:34
4/7 anonim válasza:
Azért, mert nagyon nem tudok azonosulni azokkal az emberekkel, akik jól érzik magukat ilyen környezetben, nem azt mondom, hogy kivétel nélkül elítélek mindenkit, aki a kikapcsolódásnak ezt a formáját választja, de ez nekem nagyon nem kikapcsolódásnak számít..:) Ha a párom lenne ilyen, akkor biztos vagyok benne, hogy annyira különböznénk egymástól, hogy egy idő után túlságosan kiütköznének az ellentétek, önbizalomhiány ide vagy oda. Ez egy személyes vélemény volt, nem megdönthetetlen állítás, nem követelem mindenáron a magam igazát, megértem a mások szemszögét, de a magamét nyilvánvalóan sokkal jobban, azért a saját véleményem, tehát egyáltalán nem ellened irányuló támadásnak szántam a megjegyzést :D
2015. dec. 27. 01:54
5/7 anonim válasza:
Nekem sem konnyu mindig az ismerkedes...de probald meg az azt hogy a szorakozohelyen mikor tancolnak a lanyok egy szolidabbhoz odamesz es felkered tancolni,kozben beszelgetsz vele amennyire a zene engedi meghivod egy italra ilyesmi.Van mikor csak a 10dik csajnal jon ez be hogy jon tancolni...de fel a fejjel probalkozz.kerd el utana a szamat vagy facebook elerhetoseget.
2015. dec. 27. 08:38
6/7 anonim válasza:
Csak akkor, ha nagyon jól nézel ki.
2015. dec. 27. 08:49
7/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez jó-e neked vagy nem. Szerintem a legtöbben azt érzik meg a másik felen, ha az kényelmetlenül érzi magát a bőrében.Úgyis lehetsz határozott, hogy tudod, hogy mit akarsz és mit nem, nem kell ehhez megjátszani egy übermacsó szerepet, amit lehet hogy elképzelsz, hogy hódítana.
Viszont ha nem kényelmes, ahogy most vagy, változtass (önismereti csoport, utazás, pszichológus sokat tudna segíteni).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!