Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadjam ajándékba a kocsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjam ajándékba a kocsit amit az exem vett nekem?

Figyelt kérdés

Exem, akivel fél éve szakítottam előállt ma azzal, hogy autót vett nekem karácsonyra. Fél évig nem beszéltünk, erre ma ideállított álmaim autójával, pontosan abban a színben amiben vágytam rá és pontosan az a típusú kocsi amilyet akartam... jelenlegi páromnak nincs pénze kocsira, sőt jogosítványa sincs. Nekem pedig nagy szükségem lenne az autóra, mert így jóval könnyebb lenne munkába is járni és az ügyeimet is intézni. De szerintem párom kiakadna ha exemtől elfogadnék egy 7 milliós kocsit...

Szívem szerint elfogadnám...

24N

2020. dec. 22. 14:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány lóerős? Mennyi alatt van 100-on?
2020. dec. 22. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11: hallod, hogy a kedvenc színében van! :)
2020. dec. 22. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el, és kérj még hozzá extrákat, amiket kellően elítélendő módon, elfelejtett megvenni az exed.
2020. dec. 22. 16:35
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Fogadd el es add nekem, igy nem akad ki a jelenlegi parod 😉😉😉 priviben a tobbit 🤗🥰
2020. dec. 22. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

Fogadd el..

De azt is fogadd el, hogy qurva vagy

☝️☝️🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2020. dec. 22. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:
küldd el nekem a pasid elérhetőségét, majd megbeszélem vele, aztán kérem egy kocsit magamnak is. Amúgy jó pasi? Minek dobtad ha így odavan még érted?
2020. dec. 24. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Fogadd el és hazudd azt a párodnak hogy nyerted kaparós sorsjegyen! Közbe járj össze az exeddel dugni. Sok sikert!
2020. dec. 25. 13:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan fontos a párod.

A kocsit fogod választani.

2020. dec. 25. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!