Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy végre elfogadj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy végre elfogadjam a helyzetet ami volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok nagyon nehéz helyzetben vagyok. Szívesen meghallgatok minden véleményt.

Több mint egy éve van barátom akivel már ezelőtt 3 evvel ilyen se vele se nélküled kapcsolatban voltunk. Egy éve lett komoly, kapcsolat.. legalábbis azt hittem.

Egy éve ilyenkor kb jöttünk össze es hatalmas csalódást kaptam az elejen. Az egyik volt.exe rairt..szegyen hogy velem van stb. Akkor elhordta ezt a csajt minden szarnak. Hogy képzeli stb. Utánna kiderült kesobb..a hatam mögött titokba beszelt a lannyal egy hónapig meg. Hogy menjen le hozza..ilyenek. ez persze kiderult. Olyan hátba szúrást ereztem a páromtól amit meg soha.. megbocsájtottam (helyes vagy sem) egy év alatt teljesen bebizonyította hogy szeret. Maximálisan ram figyel. Nincs gyanum megcsalásra, bátrán nézhetem a telefonját. Mondhatni tényleg ram szenteli az összes idejet es energiáját. De egy év elteltével is ugyan ugy faj és őszintén mondom...ugyan úgy sirok amiatt amit tett velem . Hogy hatba szurt es tudtom nélkül feküdt volna össze massal. Nem tudom elengedni. Nagyon szenvedek emiatt. Tudom hogy velem van.

De egyszerűen újra ea újra előjön bennem a történt dolog és megőrit. Mit kéne tennem? Emiatt elkene talán hagynom? Hogy tegyem túl magam ezen...

2020. dec. 1. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem egyszerű eset. Hiába adunk mi most itt tanácsokat, hogy mi mit tennénk, neked mit kéne, ezt neked kell eldontened és rendbe tenned magadban.
2020. dec. 1. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mihez van kedved? Mit csinálnál a legszívesebben?
2020. dec. 1. 11:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Szerintem nem lenne fer vele szembe . De nem tudom elengedni ezt akkor se

Megalázó

2020. dec. 1. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Te tudod...hosszú folyamat mással újrakezdeni, de ez erről szól.

Inkább mint egy rossz kapcsolatban maradni, mert esetleg megszoktad és ismered.

Nyűg a nyakadon de talán kicsit tartasz az egyedülléttől, mert hozzászoktál, hogy van valakid....

Vagy csak elfogadod, hogy jólvan ez jutott neked. Most, hogy nem fer vele szemben...basszus ha ezt néznék az emberek, hogy mi fer mi nem, akkor mindenki találna egy olyan tulajdonságot, vagy olyan cselekedet amiért nem érdemli meg a másik és jajj még is csak volt ami jó volt.

Döntsd el.

2020. dec. 1. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
EZ a teher orokre ott marad a kapcsolaton. Nincs kovetkezmenyek nelkuli elet, ami osszetort azt nem lehet megjavitani. Nem maga a tett az, amit nem lehet megbocsatani, hanem az, hogy kepes volt ra. Aki pedig ilyenre kepes, attol en biztos semmit nem akarnek. En meghoznam az erzelemmentes dontest, ne az erzelmek uralkodjanak felettem (altalaban ezek rossz tanacsadok, belevisznek olyanba, amit igazabol nem szerettel volna), hanem en kontrollalom oket.
2020. dec. 1. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, mi 2 éve vagyunk együtt, már együtt is élünk.

Mikor fél éve voltunk együtt ő beszélgetett egy régi lány osztálytársával, eleinte nem érdekelt, mondta is, hogy a csaj kapcsolatban van, nem is találkoztak évek óta stb. Aztán feltűnt, hogy sokszor írt neki még este is meg hasonlók. Mikor elment fürdeni beleolvastam a beszélgetésükbe és hát a csaj konkrétan flörtölt párommal. Ő ugyan nem viszonozta, de nem is küldte el melegebb éghajlatra. A csaj küldött neki képeket, hogy mibe megy bulizni a barátnőivel, hogy épp uszodába van stb.. Sokszor beszéltek a kapcsolatunkról is, a csaj direkt utalgatott rá, hogy féltékeny vagyok-e rá stb.

Ezt elmondtam barátomnak, külön is mentünk 3 hónapra. Végig bizonyított. Letiltotta, letörölte mindenhonnan, az életére megesküdött, hogy soha többé nem csinál ilyet és nem is érti utólag miért volt ez jó, könyörgött, hogy adjak még neki egy esélyt, mert szeret.

Kapott 3 hónap után egy második esélyt, ennek már több mint egy éve. Azóta is bizonyít. Semmi okom féltékenykedni. Tényleg belátta, hogy hülye volt, lekellett volna koptatnia a lányt már az elején. Hiába nem találkoztak soha, hiába nem viszonozta párom a flörtölést, nagyon nagy tüske a mai napig. De próbálom túltenni magam rajta, mert azóta milliószor megmutatta és napi szinten érezteti, hogy mennyire szeret. Én is emberből vagyok, én is hibáztam már sokszor.

Amikor nagyritkán eszembe jut és kicsit "piszkál" belülről a dolog, akkor kibeszélem barátnőkkel, anyukámmal, ha ez se segít, akkor párommal. Nagyon türelmes és megértő ebben a témában, azt mondta bármikor eszembe jut és zavar, beszéljek róla, mindent megtesz, hogy túllépjek ezen idővel.

Hogy neked mit tanácsolok? Azt, hogy beszélgess vele erről sokat. Tegyél fel minden kérdést ami benned van és ha fontos vagy neki, nem fogja őt zavarni.

Nehéz, tudom. Én is ezt érzem sokszor. De szeretem őt, és úgy gondolom ekkora mértékű hibázásért járhat még egy második esély, én hiszek benne. Ha megint megtörténik, hatalmas lecke lesz legalább.

2020. dec. 1. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha egy év után is ezen pörögsz még akkor ez a kapcsolat nem fog működni. Vagy engedd el ezt a dolgot, vagy szakíts inkább ha nem tudod magad túltenni rajta.
2020. dec. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!