Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam ajándékba a kocsit amit az exem vett nekem?
Exem, akivel fél éve szakítottam előállt ma azzal, hogy autót vett nekem karácsonyra. Fél évig nem beszéltünk, erre ma ideállított álmaim autójával, pontosan abban a színben amiben vágytam rá és pontosan az a típusú kocsi amilyet akartam... jelenlegi páromnak nincs pénze kocsira, sőt jogosítványa sincs. Nekem pedig nagy szükségem lenne az autóra, mert így jóval könnyebb lenne munkába is járni és az ügyeimet is intézni. De szerintem párom kiakadna ha exemtől elfogadnék egy 7 milliós kocsit...
Szívem szerint elfogadnám...
24N

Vegyél inkabb biciklit, sokkal gyorsabb.
Egyébként eléggé kamugyanús a kérdés, rengeteg a megválaszolatlan rejtély. Pl. Kinek a nevén lenne a kocsi? Egybe lett kifizetve, vagy hitelre?

Ne fogadd el.. Mivel nem a jelenlegi párod.
7 milliós autóval nem dicsekedszünk.. Én X5M-et használok mégse vágok fel vele. :-)
F

szerintem szopd le!
Mégiscsak karácsony van, meg aztán buszozni nagyobb szopás...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!