Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki boldog az új kapcsolatában, az nem pörög az exén, ugye?
A párom még beszélgetett az exével, miután összejöttünk. Vagyis inkább csak válaszokat akart az ex, meg megbeszélték még, mikor megy a cuccáért, fizetnivaló, ami még kell, stb. Pár napja már nem beszéltek, de engem zavart, a párom letiltotta őt. De pár nap múlva láttam, hogy feloldotta, majd írt is neki valamit, de kitörölte. Nemtudom mit akart neki írni, megkérdezni nem akartam, de zavar, miért oldotta fel és vajon mit és miért akar neki írogatni? A másik közösségi oldalon is még követi és folyton nézegeti, amiket sztoriba kitesz.
Nem rég jöttünk össze, én nem is tudtam h volt még neki ő mikor ismerkedtünk, de lebukott az exe előtt aztán összejöttünk. Azt mondta nem szerette már régóta és engem akar, ne foglalkozzak vele. De akkor miért csinálja ezt miért nézegeti? A csaj amúgy nem nagyon keresi és nem is a páromnak "szóló" képeket rak ki sztoriba, szóval tuti nem őt akarja idegesíteni ezért nem értem a párom miért nézegeti stb.
Amúgy jó sokáig voltak együtt, elég sok évet.
Kellene aggódnom?
Nem normális az, ha egy pár hetes kapcsolatban már nézegetni kell a másik telefonját.
Szerintem az van, hogy a kedves párod az, akivel szakítottak és nem fordítva. Így gyorsan összejött veled.
Amúgy téged nem zavar, hogy a srác “elfelejtett” arról szólni, hogy barátnője van? Persze utólag szólt, aztán te benyelted a “rossz volt már a kapcsolat” dumát. Annyira rossz volt, hogy az ex nem is tudott róla. Ha tényleg rossz lett volna az a kapcsolat, akkor az ex előtt nem lett volna miért lebukni.
Tudod az ilyen embereket kell megtanítani repülni, minél messzebbre!
Addig marad majd veled,amíg mi nem heveri az exet,de téged nem fog közben amiatt megszeretni,hogy patyolgatod. Majd egy fel év múlva be fogja közölni,hogy köszi,ennyi volt és megy tovább egy másik csajhoz. :D
Hagyd a fenebe az ilyet, találsz olyat is,aki már túl van az exen és csak rad figyel.
22 nő
Őszinte leszek: ismerkedtem egy sráccal, viszonylag hamar belekényszerített a kapcsolat státuszba, és mindig valahogy szóba jött az ex, de én naiv gondoltam hogy beszéljen róla hisz a múltja része
Aztán tornyosultak a problémák, folyamatosan drámázott, hisztizett.
Nem működött köztünk, és a szakításkor első dolga az exe felhívása volt
Ne engedj szamarat csinálni magadról!
Én is max arra voltam jó, hogy maximum magának bizonyítsa hogy túl van az exén (pl pár nap után rámakarta erőltetni a fotó posztolást és ez is azért volt hogy lássa az exe és ezt bizonyítgassa)
Sose akarj árnyék lenni...
Az exe közben tiltotta őt mindenhonnan. Ez segíthet abban, hogy előbb - utóbb ne gondoljon rá a párom?
Ő is tett már ki rólam képeket, akkor ez sem jelent semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!