Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki fiatalon jön össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki fiatalon jön össze a párjával és mind a kettőnek ez az első komolyabb kapcsolata akkor lehet az boldog és örökké tartó?

Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100-ból 1% az esélye mint ahogy a példák mutatják.
2015. febr. 25. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Kizárt! Egy idő után a szerelem átmegy szeretetbe majd megszokásba. Ez tudni kell elfogadni!!!!

Ha bármelyiküknél előtör a kiváncsiság egy másik iránt már vége a dolognak. A mai világban egy ilyen kapcsolat céltábla. Valamelyik félnek biztos akad dolga olyannal, aki a saját egójának fényezése érdekében el akarja csavarni ebben a régi klasszikus kapcsolatban élő egyénnek a fejét. És az esetek nagy részében sikerül. Kis részében pedig az emiatti féltékenység végez a kapcsolattal.

2015. febr. 25. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnos kevés az esélye. :/

A második válaszoló teljesen jól összefoglalta.

2015. febr. 25. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
KIZÁRT DOLOG!!!!!!!!!
2015. febr. 25. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kevés. Én a környezetemben azt látom, hogy az első házasságok általában tönkremennek ezek 20-30 alatt vannak. Még úgy is, hogy nem első kapcsolatból.

És 30-40 fölött van az amikor tartósak maradnak a második nekifutásra. (általában!!!)

A párkapcsolatoknak az a legnagyobb rákfenéjük, hogy addig nem tudod igazán, hogy mi tesz boldoggá mik az elvárásaid és mik azok amik működni fognak, amíg nincs tapasztalatod benne.

A fiatalok többsége 20 alatt úgy esik szerelembe, hogy igazából a szerelembe lesz szerelmes. Ez az időszak arról szól, hogy rájöjjünk, hogy működik egy kapcsolat, mik a határaink és mi hozza meg a boldogságunk. És a legtöbb embernél ehhez több ember is kell, hogy rájöjjünk mi bennünk és másokban a hiba.

Továbbá első kapcsolatban pl házasság még naivan és a nagy könyv szerint megyünk férjhez/választunk feleséget. Mi megmutatjuk, hogy a szerelem elég... és persze rendre is bele is bukik a többség.

Azért szokott a második házasság már jól sikerülni, még akkor is, ha pl semmivel sem jobb a párunk mint az előző... de már nem egy cukormázas álmot kergetünk, tudjuk mik a kapcsolat buktatói és jobban odafigyelnek rá.

Én anno külön váltam a távolság miatt az első páromtól. Nagyon szerettük egymást, de nem tudtuk kit merre vissz az élet. Évekkel később mégis egymásra találtunk és kiderült akkor is nagyon jól kiegészítjük egymást.

Az elmúlt évek alatt voltak kapcsolataim neki is nekem is... és ma pont azért tudjuk egymást jobban megbecsülni, mert tudom, hogy ő a legjobb nekem. Vele kitudom hozni magamból a legjobbat. És viszont. Alig vannak nézeteltéréseink nem vagyunk féltékenyek, mindent megbeszélhetek vele. Tudom, hogy a többi férfivel ez nem működött. Tehát elsőre is jól választottam férfit. De akkor még ezt nem így értékeltem mert, nem tudtam mással, hogy működne. Most pont azért becsüljük még jobban egymást mert már tudjuk mit veszítünk.

Szóval egy kapcsolatnak sok buktatója van és azokat csak akkor tudod a legjobban kikerülni ha rutinos vagy benne, és nem hagyod elveszni a dolgokat.

2015. febr. 25. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!