Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki boldog az új kapcsolatában, az nem pörög az exén, ugye?
A párom még beszélgetett az exével, miután összejöttünk. Vagyis inkább csak válaszokat akart az ex, meg megbeszélték még, mikor megy a cuccáért, fizetnivaló, ami még kell, stb. Pár napja már nem beszéltek, de engem zavart, a párom letiltotta őt. De pár nap múlva láttam, hogy feloldotta, majd írt is neki valamit, de kitörölte. Nemtudom mit akart neki írni, megkérdezni nem akartam, de zavar, miért oldotta fel és vajon mit és miért akar neki írogatni? A másik közösségi oldalon is még követi és folyton nézegeti, amiket sztoriba kitesz.
Nem rég jöttünk össze, én nem is tudtam h volt még neki ő mikor ismerkedtünk, de lebukott az exe előtt aztán összejöttünk. Azt mondta nem szerette már régóta és engem akar, ne foglalkozzak vele. De akkor miért csinálja ezt miért nézegeti? A csaj amúgy nem nagyon keresi és nem is a páromnak "szóló" képeket rak ki sztoriba, szóval tuti nem őt akarja idegesíteni ezért nem értem a párom miért nézegeti stb.
Amúgy jó sokáig voltak együtt, elég sok évet.
Kellene aggódnom?
Remélem tudod hogy ezzel magad alatt vágod a fát...
Ha nem tetszik hagyd el,vagy fogadd el.
Hinnék neki, de nem értem, ha nem szerette már, miért csinálja ezt? Látom, hogy az ex nem keresi, csak ő csinálja ezt, tiltja, nézegeti, feloldja, ír neki, de kitorli. Az ex arra sem szólt semmit, megse kérdezte mit akart. Akkor ő miért kattog rajta?
Pedig szerintem a csajnak nehezebb megallni, ő lett elhagyva, mégis kénytelen volt elfogadni és békén hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!