Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha boldog az ember a kapcsolatában, de többet alar az élettől?
Eltérő a habitusotok (direkt nem mondanék rólad véleményt, mert nem ide tartozik...), szerintem hosszútávon csak hasonló a hasonlóval elv az, ami működőképes, így neked is rossz és neki is, mert valószínűleg előbb-utóbb meg fogod csalni.
21/L
Szia
Nem bántásból,de ha pasi lennék énse szeretném h lerészegedjen a barátnöm. Ezt nem bántásból írom.
Válassz ha ez a helyzet. A párod és egy komoly kapcsolat v a bulizgatás,flörtölgetés.
Énis jártam sokat bulizni,de ha párom van visszaftam/fogom magam. Néha talizok barátokkal iszogatunk,de nem vagyok részek. Meg a párom is megy a haverjaival,ősem részegedik le. Eggyütt is megyünk. Neki az autók a hobia,azokat szerelgeti. Én meg kutyázom. Kell nyilván külön is tölteni időt. Mind a 2en buszvezetők vagyunk. Van egy 1 éves lányom,neki meg egy 4éves. De lám gyerekek mellett se áll meg az élet.
Ugyhogy amit te szeretnél konkréta nem fér egy komoly kapcsolat mellé.
Ám nem enged sehova,senkivel? Mindig veled akar lenni? Vele nem tudsz bulizni??
N/24
fiatal csak egyszer vagy...pasid még sok lehet.
következtess
Szerintem szakítanod kéne vele,ha még nem tetted meg.Szereted igen,de nem ilyen életre vágysz.Fiatal vagy és úgy látom nem a "komoly korszakodat" éled még.
Én is ilyen voltam 20 évesen,csak a buli,iszogatás,pasizás..Szerintem kell is ez,én sosem bántam meg.Kikell élni magadat,ha arra vágysz.Eljön az idő és az az ember aki megváltoztatja a gondolkodásod és azt mondod,hogy elég volt,csak őt akarom!! :)
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!