Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki lehet boldog úgy a kapcsolatában, hogy közben csalja a párját?
Figyelt kérdés
Ha szeretünk valakit, nem csaljuk meg,nem? De ha megcsalja valaki a párját, az már akkor nem nevezhető éppen boldog kapcsolatnak szerintem.2015. jan. 9. 23:24
2/13 anonim válasza:
Attól ő még lehet boldog; ha szeretünk valakit, tényleg nem csaljuk meg; maga a kapcsolat akkor már nem nevezhető boldognak, mivel egy nagy hazugság.
3/13 anonim válasza:
Szerintem lehet. Legalábbis találkoztam már ilyen önző emberrel.
4/13 anonim válasza:
Igen. Pl. képzelj el egy 40 körüli sikeres férfit csinos feleséggel, két gyerekkel, jó egzisztenciával. Feleségét szereti, becsüli, szexuális életük is harmonikus, mégis vágyik időnként ebben is egy kis változatosságra.
5/13 A kérdező kommentje:
Na azt nem mondanám azért,hogy ilyen esetben a férj szereti,becsüli a feleségét. Akkor vele szexeljen csak, mással ne.
2015. jan. 10. 00:02
6/13 anonim válasza:
igen, az utolsó nagyon jól példázta. ezeket én a legutolsó embereknek tartom különben...
7/13 anonim válasza:
valószínűleg magát jobban szereti "természetesen"
8/13 anonim válasza:
Persze, én is ismerek ilyet. Egyébként mindenki boldog, papa-mama-gyerekek. Szép élet, stabil háttér, cuki gyerekek, csinos és okos feleség aki az ágyban is jó, de apuka szeretőt tart, időnként lecseréli őket, ha már rájuk unt. És a boldogság, a szép élet nem csak a kirakat, közelről ismerem őket, főleg apukát, tőle tudom mindezt, amit fentebb írtam. Én nem támogatom, de látom, hogy lehet valaki boldog, ezért válaszoltam.
9/13 Fish1 válasza:
Látszatboldogság. Kifelé ezt mutatja, de belül egész más van.
10/13 anonim válasza:
Már megint a férj csalja a feleséget! Mesélhetnék az unatkozó feleségekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!