Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál szerelmes vagyok de a srác nem érzi ugyan ezt írántam. Megalázott elhordott mindennek okk nélkül és még mindig szeretem. Közben kacsingatt és mosolyog rám, mit tegyek?
Gondolkozz, gondolkozz !
Am meg hagyd a fenébe, jellemtelen alak, am miért is voltál oda érte ?
25/F
már egy 1 éve azon vagyok hogy elfelejtsem, de amikor majdnem sikerül odajön hozzám, vagy olyant tesz hogy huuuuuu.:( probáltam más fiúkkal beszéégetni hátha elfelejtem de semmi..:( az iskolába többen is oda vannak értem,és mivel o. társaim ezért elhord mindennek ez a srác és azt mondja hogy "mindenkinek kellettem magam" magyarán mondva leku**ázz. veszekedtünk is már ez miatt. Az unoka tesója meg azt mondja hogy szerelmes belém és hogy áradozik rólam.
hogy miért szerettem belé? amikor új iskolát kezdtünk ő volt az egyettlen aki beszélgetett velem,próbált közeledni felém, de leráztam pont azért mert féltem hogy bele szeretek. amúgy ő az iskola menője, legjobbja..:(
Ne foglalkozz vele...Gondolj arra,hogy kibeszélt az ismerősének,és mindennek elhordott..Ez nem elég indok,hogy kiszeress belőle,vagy legalább ne foglalkozz vele?
Ő meg had kacsingasson...Rá se kell nézned..
mégegyszer köszönök mindent:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!