Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Büdös a barátnőm feneke, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büdös a barátnőm feneke, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Csajom előbb jött át hozzám, feküdtem az ágyban, odaült mellém és mondta hogy felveszi a nadragot amit vett ma délután. Igen ám csak ahogy leült az ágy szélére és húzta le a nadrágját amiben jött megcsapott egy ilyen elég büdös szag. Felvette a másik ruhát, aztán mikor ismét visszaült mellém az ágyra ismét megcsapott a szag. Tangában volt. Este akarunk majd szerelmeskedni, ezért felajánlottam hogy előtte egy közös fürdés de mondta hogy mielőtt elindult otthonról ő fürdött. Utána csak vásárolni volt és jött át hozzám. Szóval kicsit patthelyzet, nem akarom megbántani hogy lebüdösözöm de hát nincs jó illata fenéktájékon...

Most összedob kint valami kaját, gondoltam megkérdezlek titeket.

2020. dec. 18. 19:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
99%
Ez a felnőtt kategória? Azta!
2020. dec. 18. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:
99%
Igényes a csaj, ez nem kérdés.
2020. dec. 18. 19:56
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Majd ha valakivel együtt is fogsz élni, és pl lábszaga lesz, akkor se szólj neki, szagolgasd csak, ha ennyi eszed van hogy nem szólsz.
2020. dec. 18. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom kakilt egyet fürdés után valamikor és átvette a bugyija a szagot vagy nem törölte ki rendesen a fenekét és a fékcsíkot érzed.
2020. dec. 18. 20:06
 15/18 anonim ***** válasza:
15%
Nyald a popiját és tiszta lesz. Nyami.
2020. dec. 18. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
98%

Még szerencse hogy mi megmondjuk egymásnak a párommal ha valamelyikünknek nem tetszik szaga és nem kell azon aggódnom, hogy biztos seggszagot érez rajtam.

Mondjuk én még sosem éreztem ilyet senkin, meg nekem sem mondták, így nem is tudtam, hogy normál embereknél ez létezik ebben a formában, de a kérdésed után mostmár kezdek aggódni :D

2020. dec. 19. 02:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is büdös, most voltam wc-n, meg kell néha mosni. Vagy ezt ő nem tudja?
2020. dec. 26. 21:54
 18/18 anonim ***** válasza:
66%
Hm. Anti "nefüggyéle!" Lehet hogy annak a csávónak bejönne. DDD
2020. dec. 27. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!