Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mióta párkapcsolatban élek, kevesebb szabadságom van, mint kamaszként a túlféltő szüleimnél?

Figyelt kérdés
Amíg iskolába jártam, csak az ötös volt a jegy, a két felsőfokú nyelvvizsga érettségire alap volt, nem járhattam bulizni, csak ha fiú is volt a csoportban vagy minimum 4-en voltunk lányunk, akkor apa jött értem kocsival, 20 évesen is csak egy pohár italt ihattam a jelenlétükben, nem lehetett se cigizni, se tetkót nem csináltathatttam, géllakkot is alig akarták engedni, hajamba is csak melírt meg ombrét tehettem, természetes színűt. Minden nyarat nyelviskolában töltöttem, és ha nem volt meg nyár végére/szeptember elejére a nyelvvizsgám, akkor a tanárhoz/vizsgadíjra csak akkor mehettem, ha dolgoztam mellette. Viszont, amíg jó volt a bizonyítványom és elsőre meglett az összes nyelvvizsgám, mehettem amerre tetszett, azt tehettem, amit jónak láttam. Amióta párom lett, úgy érzem, mintha pórázon tartanának. Megvan a diplomám, beszélek két nyelven folyékonyan, és amióta van barátom, a szüleim nem szólnak bele az életembe. De a barátom még rosszabb, mint a szüleim. Amíg otthon laktam, mehettem spinningre, akárhányszor csak akartam, amikor párom lett el kellett "kéredzkednem" otthonról, ha menni akartam. Csajos esték kizárva, csajos mozizásra/kávézásra is el kellett kéretőznöm. A csinos, nőcis ruháimat is elhagytam, meg a magassarkúmat, csak pulcsikban, farmerben, nadrágkosztümben mászkálhatok. Amikor Prágába akartam repülni harmadmagammal egy koncertre pl., a szüleim intézték és csekkolták a szállást, és szelfit kellett küldenem a becsekollásnál, a megérkezésnél, a hostelről, meg amikor hazaértem. Amikor bécsi vidámparkba akartam menni tesómmal, a barátom nézett rám, mint borjú az új kapura, hogy ezt hogy képzelem, hogy lelépek Bécsbe egy napra csak úgy.
2020. dec. 15. 11:16
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz? Arrol szól az egesz kerdesed hogy mindig masok iranyitottak.
2020. dec. 15. 18:19
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem annyi nyelvvizsgád lehet, amennyit akarsz. Jelenleg a buta, agyatlan liba szerepe van rajtad, aki egy lábtörlőként funkcionál. Ki akarsz törni? Akkor dobd ki a szemetet a francba.
2020. dec. 15. 18:49
 53/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem igaz. Mindig voltak barátaim, személyiségem, érdeklődési köröm. Be tudom osztani a pénzemet, van munkám, sokfelé jártam."

Egyszerűen tökéletes, és hibátlan vagy.

Ez jött le a kérdésedből (önfényezés a köbön), ez jön le az összes válaszodból, és most össze is foglaltad.

Ennyi, elismerjük mind.

2020. dec. 15. 19:17
 54/58 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként olvasgatva a kérdezőt nem igazán tudom eldönteni, hogy sziplán baromi éretlen (gyakorlatilag még gyerek), vagy egyszerűen ostoba.

Szerintetek melyik?

2020. dec. 15. 19:20
 55/58 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Majd kinövi.
2020. dec. 15. 19:44
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
#54 az biztos, hogy gyerekes. Akivel így bánnak a szülei, megragad egy bizonyos szinten
2020. dec. 15. 19:47
 57/58 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hittem, hogy én nem vagyok a normális, mert párkapcsolatban is lenne igényem nyaralni vagy eltölteni egy napot Bécsben."

Erre már rengetegszer válaszolt mindenki. Ez a párkapcsolat nem normális és nem egészséges és a fejedben nagyon nincs rendben valami amiért ezt hagyod.

De te folyamatosan csak véded meg mentegeted.

Mégis mit akarsz még hallani?

Arra vársz, hogy azt mondjuk "Igen, ez a lehető legtökéletesebb kapcsolat, mindenki erre vágyik és minél jobban földbe tipor a palid annál jobban szeret!"? Ezt szeretnéd hallani??

2020. dec. 15. 21:31
 58/58 anonim ***** válasza:
100%

25 diplomaval, meg 50 nyelvvizsgaval nem tudsz egyedul megelni? Mindig kell vmi tamasz? Nem opcio, hogy egyedul eled az eletedet, es senkire sem vagy utalva, es ejjel 3-kor is mehetsz spinningelni?

36F incel

2020. dec. 16. 00:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!