Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azzal el lehet rontani egy párkapcsolatot, ha túl sok szabadságot ad az ember a másiknak?
Nekem pont ilyen kapcsolatra lenne szükségem, csak éppen nehéz olyan lány találni, aki nem féltékeny.
Ha ő a megfelelő személy a számodra, akkor nem teszi tönkre; ha meg nem, akkor úgyis mindegy...
Azt szoktam megkapni, hogyha szeretem, akkor minden percben vele akarok lenni. Nyilván...csak van munkám, barátaim, családom...
Ti olyan párt kerestek, aki elfogadja az életeteket mindennel együtt, és a részese lesz, vagy akivel együtt egy új közös életet hozhattok létre?
Hát nézd, vannak ridegebb típusú emberek akik nem igénylik annyira a másik közelségét. Te is ilyen típus vagy. A barátod viszont ragaszkodó, mivel megkaptad tőle, hogy nem szereted eléggé mert nem törődsz vele annyit, amennyit ő igényelne...
Szerintem egyszerű: nem illetek össze, mert más típusú emberek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!