Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kevésbé beszédes ember hogy alakítson ki normális párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
1 randi alatt el tudnám mesélni pár szóban az életem, annyira nem történik semmi velem. Mindig visszahúzódó, csendes voltam, le is néztek emiatt rendesen. És ha elfogy randin a téma, ott meglőtték az egészet részemről, ha nem beszél a lány helyettem is. Mihez kezdjek így? :/2013. aug. 1. 13:27
2/11 anonim válasza:
Tudod, ha csöndes vagy valószínű, hogy jól tudsz megfigyelni, hát figyeld és kérdezz, aztán ő majd beszél.
3/11 anonim válasza:
bármiről bármennyit lehet beszélni
ha nagyon nem megy, akkor meg keress olyan lányt akit nem zavar, szeret sokat beszélni és elég neki ha odafigyelsz rá és röviden reagálsz
ha amúgy minden rendben veled, simán összejöhet
4/11 A kérdező kommentje:
#1: észreveszik és menekülnek.
#2: figyelni tudok és törődöm is velük, de ez kevésnek bizonyul.
2013. aug. 1. 13:32
5/11 anonim válasza:
A környezetet figyeled, teszel egy megjegyzést arról. A szavait figyeled, és legtöbbször elárul valamit amit tovább kérdezhetsz.
6/11 A kérdező kommentje:
#5: és erre jön az a kérdés, hogy "mi ez, valami kihallgatás?", vagy a válasz, hogy "unalmas". Vagy csak egyszerűen a reakciója, mikor látom, hogy szabályosan szenved, mint én, ha beszélnem kell.
2013. aug. 1. 13:39
7/11 anonim válasza:
Veled van a gond, legyen az életben legalább 2-3 dolog ami érdekel, nem hiszem el, hogy semmit nem csinálsz csak ülsz egy berendezetlen szobában egész nap.
8/11 anonim válasza:
Nekem volt olyan barátom aki szinte soha nem mondott semmit. Viszont mindig mosolygott. :D Engem nem zavart, tök aranyos volt, jól elvoltunk, én se vagyok túl beszédes.
22L
9/11 anonim válasza:
Nyugi, találsz olyan csajt aki sokat beszél. Én is általában annyit beszélek, hogy a srácok már azzal viccelődnek, hogy szóhoz ae hagyom jutni őket. Ha pedig már idegesít engem, hogy nem beszélnek, vallatást rendezek. ;)
10/11 anonim válasza:
Írj rá fb-n, hogy "szereted a lovakat?:D" xD nekem bevált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!