Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mióta párkapcsolatban élek, kevesebb szabadságom van, mint kamaszként a túlféltő szüleimnél?

Figyelt kérdés
Amíg iskolába jártam, csak az ötös volt a jegy, a két felsőfokú nyelvvizsga érettségire alap volt, nem járhattam bulizni, csak ha fiú is volt a csoportban vagy minimum 4-en voltunk lányunk, akkor apa jött értem kocsival, 20 évesen is csak egy pohár italt ihattam a jelenlétükben, nem lehetett se cigizni, se tetkót nem csináltathatttam, géllakkot is alig akarták engedni, hajamba is csak melírt meg ombrét tehettem, természetes színűt. Minden nyarat nyelviskolában töltöttem, és ha nem volt meg nyár végére/szeptember elejére a nyelvvizsgám, akkor a tanárhoz/vizsgadíjra csak akkor mehettem, ha dolgoztam mellette. Viszont, amíg jó volt a bizonyítványom és elsőre meglett az összes nyelvvizsgám, mehettem amerre tetszett, azt tehettem, amit jónak láttam. Amióta párom lett, úgy érzem, mintha pórázon tartanának. Megvan a diplomám, beszélek két nyelven folyékonyan, és amióta van barátom, a szüleim nem szólnak bele az életembe. De a barátom még rosszabb, mint a szüleim. Amíg otthon laktam, mehettem spinningre, akárhányszor csak akartam, amikor párom lett el kellett "kéredzkednem" otthonról, ha menni akartam. Csajos esték kizárva, csajos mozizásra/kávézásra is el kellett kéretőznöm. A csinos, nőcis ruháimat is elhagytam, meg a magassarkúmat, csak pulcsikban, farmerben, nadrágkosztümben mászkálhatok. Amikor Prágába akartam repülni harmadmagammal egy koncertre pl., a szüleim intézték és csekkolták a szállást, és szelfit kellett küldenem a becsekollásnál, a megérkezésnél, a hostelről, meg amikor hazaértem. Amikor bécsi vidámparkba akartam menni tesómmal, a barátom nézett rám, mint borjú az új kapura, hogy ezt hogy képzelem, hogy lelépek Bécsbe egy napra csak úgy.
2020. dec. 15. 11:16
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Persze, gondoltam, hogy nem kezdettől fogva ilyen, általában úgy szokott ez lenni. Ezek kicsit nárcisztikus vonások. Illetve nem is kicsit.
2020. dec. 15. 11:50
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak duma...

Nyár óta szar a kapcsolat, lett volna időd kilépni, nem tetted..akkor minek siránkozol?

Felnőtt vagy, tedd azt amit akarsz, de ha nem dobod ki, viseld a következményeit.

2020. dec. 15. 11:53
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kapcsolat, pótapukád van nem párod. A szüleid is azért csinálták ezt mert nem lázadtál, a palid is azért ilyen, mert hagyod. Ne légy már ennyire lábtörlő, komolyan szekunder szégyenérzetem van.

Felnőtt ember vagy basszus, azt csinálsz amit akarsz, ha Pistikének nem tetszik, mehet amerre lát.

2020. dec. 15. 12:01
 14/58 anonim ***** válasza:
100%

Azért van, mert nem állsz ki magadért. Azért van, mert hagyod hogy így bánjon veled. Azért mert az első lekorlátozás alkalmával hagytad, a második alkalommal is hagytad és úgy tovább. És most is hagyod a mai napig, ahelyett hogy otthagynád.

Oké, nyáron derült ki. Augusztus óta eltelt 3,5! hónap. 3,5 hónapja benne élsz ebben, és eszedbe sem jutott szakítani.

Ez a pasi nem az apád, de te úgy viselkedsz mintha az lenne.

2020. dec. 15. 12:09
 15/58 A kérdező kommentje:

Lázadtam volna szülők ellen, ha kellett volna. De a jegyeim jók voltak, nem kellett a Tescóban árufeltöltőként dolgoznom, ha jogsit vagy nyelvvizsgát akartam.

Egyrészt jogos, amit a párom mond. Heti öt edzés sok egy kapcsolatban, nem csinálhat otthon mindent ő, a mozi drága, a barátaim sem jártak haza hetente anyuhoz. És az online órák sem rosszak.

2020. dec. 15. 12:12
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

"Egyrészt jogos, amit a párom mond. Heti öt edzés sok egy kapcsolatban, nem csinálhat otthon mindent ő, a mozi drága, a barátaim sem jártak haza hetente anyuhoz. És az online órák sem rosszak."

Most akkor szenvedsz vagy nem szenvedsz? Dirigál neked vagy nem dirigál?

2020. dec. 15. 12:14
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Hát cica, ha neked jó a mosogatórongy szerep, akkor minek tetted fel ezt a kérdést egyáltalán? Elhiszem, hogy te élvezed ha mindenki beléd törli a lábát, de akkor meg ne sírj itt.
2020. dec. 15. 12:14
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha te egyetértesz a barátoddal és igazat adsz neki, a szüleid ellen sem lázadtál, mert nem zavart, magyarul mindenki előtt fejet hajtottál, akkor minek vagyunk itt?
2020. dec. 15. 12:16
 19/58 anonim ***** válasza:
45%

A szex a probléma...

A szüleiddel nem szexeltél, így az összes arra fordítható időd szabadidőnek számított.

Ha leállsz a kapcsolatban is teljesen a szexel, akkor egyre növekvő szabadidőt fogsz tapasztalni.

Hidd el, ez már bizonyított

2020. dec. 15. 12:18
 20/58 A kérdező kommentje:
Nem menti fel a barátomat a viselkedése alól, de árnyalni akartam a helyzetet, hogy nem úgy történt, hogy namost én vagyok az utad, oda mehetsz ahova én mondom
2020. dec. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!