Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szabadságot adtok a párotoknak a kapcsolatotokban?
Közös buli, vagy külön-külön, haverozás/barátnőzés külön-külön? Vagy állandóan mindig mindent együtt csináltok, azaz (rövid) pórázon tartjátok a másikat, meg titeket is ő?
Kort is írjatok és hogy mennyi ideje vagytok együtt!
Mikor hogy alakul, ha kozos buli, akkor kozos, ha kulon, akkor kulon, ha egyutt haverozas, akkor egyutt, ha kulon, akkor kulon, szituacio adja.
Nincs poraz, mert nem vagyunk allatok.
Amennyit a másik igényel. Semmi sem kötelező, szeretünk együtt szórakozni is, de sokkal gyakoribb, hogy ő a haverokkal elmegy sörözni/focit nézni/bulizni egyet én meg külön a barátnőimmel szintén szórakozni. Sosem értettem azokat, akik pórázon tartják a másikat és nincsenek külön programok...attól, hogy párkapcsolatban él valaki, még ugyanúgy megmarad az egyénisége és az kapcsolat előtti élete. Nálunk több éve működik ez már.
24L
Barátnőzni akar? Menjen!
Bulizni akar? Menjen!
Szex kell? Szóljon nekem, és megoldjuk :)
Nem korlátozok senkit, semmiben (utolsó pont betartása fakultatív, különben azt mondom, "menjen!" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!