Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi szabadságot adtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szabadságot adtok a párotoknak a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Közös buli, vagy külön-külön, haverozás/barátnőzés külön-külön? Vagy állandóan mindig mindent együtt csináltok, azaz (rövid) pórázon tartjátok a másikat, meg titeket is ő?

Kort is írjatok és hogy mennyi ideje vagytok együtt!

2013. máj. 10. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3 éve vagyunk együtt. Oda mehetünk, ahova akarunk, sokszor együtt megyünk,de vannak külön barátaink is. Nem kérünk számon semmit, de tudjuk, hogy bízhatunk a másikban. Bulizni egyikünk sem szeret (a buli mostani, alacsony értelmi színvonalú módján), de kimozdulunk. N29 F28

ui: kedves utolsó. A magasságodon nem, de a súlyodon és a hozzáállásodon tudsz változtatni. Nem sirgodálni kell, hanem cselekedni!

2013. máj. 10. 17:36
 12/15 anonim válasza:
33%
Eddig 3 komoly kapcsolatom volt. Én és a párjaim is meg voltunk maximálisan elégedve egymással. Nem voltak pórázok nem féltékenykedtünk. Ketten megcsaltak egy-egy piás buli alkalmával (komoly nőkről beszélek nem kislányokról) azóta nincs bizalom és ha buli akkor csak együtt. És este beszámoló oda vissza, hogy mi történt az nap. Nekem ezek után csak így működik.
2013. máj. 11. 07:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy komoly kapcsolatom volt. A párom megpróbált rövid pórázon tartani. Még azért is hisztizett, ha hazamentem a családomat meglátogatni. Ha elindultam dolgozni: kivel? Mit? Meddig? Pedig emberek, csak dolgozni mentem el! Soha nem adtam rá okot, hogy így viselkedjen. az utolsó percig hűséges voltam, visszafelé igazából nem tudom, de már nem is érdekel. Ilyenkor már egy kapcsolat igazából tortúra. A Mostani, életem második kapcsolatában, igyekszem még az elején mindent megbeszélni a partneremmel, hogy ne kelljen megint végigmenni azon, amin korábban. Be-bejár a munkahelyemre köszönni, vagy hoz ebédet, de eddig különösebb jelét nem mutatja annak, h rövid pórázon szeretne tartani.

24/L és 20/F 1 éve vagyunk barátok, lassan egy hónapja járunk:D

2013. máj. 11. 13:39
 14/15 Költőnő? ***** válasza:
teljesen random jeleggel, mikor ,kinek, mire van szüksége. 33n 1 év.
2013. máj. 17. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Előző párommal sokat voltunk együtt, együtt jártunk bulizni, mindent együtt csináltunk, a végén szakítottunk. A mostani páromnál úgy voltam, hogy adok neki szabadságot, külön bulizás, külön program a haverokkal stb. Hát hogy őszinte legyek, nem nagyon érdemelte meg, vissza él vele, sokkal több időt van a haverokkal mint velem és a gyerekeinkkel. Már 8 éve vagyunk együtt.
2014. jún. 1. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!