Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb válsághelyzet a kapcsolatotokban és hogyan sikerült megoldani?
Képbe jött egy másik lány nála. Úgy oldottuk meg, hogy szétváltunk, mindenki ment a maga útjára. 1.5 évnyi külön töltött szabadság után újból egymáshoz sodort minket az élet. Valamiért így kellett lennie.
23L
megtudtam, hogy miattam nem lehet kisbabánk, ezért (mivel mindketten szerettünk volna), felajánlottam a férjemnek, ha úgy gondolja, szakítsunk, és másik nővel még lehet családja. Nagyon fájt nekem, mert szeretem őt, de meg kellett ezt lépnem. Így éreztem igazságosnak. Ha már nekem nem lehet, akkor legalább ő lehessen apa.
Azt mondta azért vett feleségül mert szeret, és nem azért hogy gyerekeink legyenek. Az csak hab lett volna a tortán. És ha tőlem nem lehet gyereke akkor senki mástól sem lesz, mert úgysem tudna úgy nézni a mástól született gyerekre, hogy ne jutnék eszébe. Velem akart maradni.
Azóta is együtt vagyunk:) végül is 9 évig még próbálkozhatunk, hogy meglegyen a kerek 10 év amit babára várunk. aztán meg már túl öreg leszek hozzá, hogy szüljek.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!