Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog egy kapcsolatban, ha nem aggódik értem a párom? Mai nap, melóba érve elájultam többször,mentőt is ki kellett hívni, próbáltuk elérni, de ő aludt mert reggelig fent volt, mert pc-n játszott.. aztán hazahoztak és még mindig aludt (lent)

Figyelt kérdés
majd felkelt, elmondtam neki mivan, de nem érdekelte, annyit fűzőtt hozzá, hogy nem komoly, ha nem vittek a kórházba ( én nem akartam). Ennyivel letudta...

2020. dec. 14. 10:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
" 5/10 A kérdező kommentje: Nem volt még, ilyen "súlyos" helyzet, hogy kiderüljön, hogy ennyire leszar." De most volt, rájöttél milyen is valoban. Minden világos számodra. Akkor meg tényleg minek tetted fel ezt a kérdést????
2020. dec. 14. 11:26
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

nem normális, mindenképp jobban kéne érdekelnie őt, hogy mitől volt.

de hogy egy kicsit végre beszéljünk az ő oldaláról is, nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán nincs igazság abban, amit mondott (az átlagemberek eléggé túlreagálják az ilyen eseteket, egyből mentőt hívnak, miközben sokszor csak valami banális oka van az átmeneti eszméletvesztésnek és az illető egy-két percen belül magához tér)

2020. dec. 14. 11:30
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem a "párod", hanem te vagy a hibás!

Egy ilyen barommal vagy, miközben más, normális srácok meg zsebkendőbe verik, mert nincs nőjük. :(

2020. dec. 14. 11:31
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
#12 Ebben van igazság, de ha a pároddal történik ilyen, akkor igen is, aggódsz érte. Ez olyan, mint a rutinműtét... Ha egy szeretted esik át rutinműtéten, aggódsz miatta, hiába tudod, hogy az emberek 99,99999%-a felépül utána.
2020. dec. 14. 11:35
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem olyan rég vagytok együtt, akkor nem is lesz nehéz a búcsú 🤷

ilyennek nem való nő!

2020. dec. 14. 11:41
 16/22 anonim ***** válasza:
#14 így van, ezért is írtam, hogy a srác helyében semmiképp nem rendezném le egy legyintéssel (legfeljebb akkor, ha tényleg jól ismerem hogy mire hajlamos, vagy mondjuk jelen voltam és tudom, hogy ártalmatlan a dolog)
2020. dec. 14. 11:44
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
Ha az a mentsege, hogy jatekfuggo kiuresedett zombi, akkor az ugyanakkora baj, mintha lelketlen szar lenne. En nem adnek neki eselyt arra, hogy bebizonyitsa, aaa, ez veletlenul volt csak. Gyonyoru bemutatkozas volt, nem botlas. Szakitanek.
2020. dec. 14. 11:54
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

Hát olvasni is rossz! Nem még megélni!😔

Rakd ki, csak gondolj bele mi lesz később!!

F

2020. dec. 14. 12:06
 19/22 anonim ***** válasza:
5%
Mit hisztizel? Teljesen normálisan reagált.
2020. dec. 14. 12:17
 20/22 anonim ***** válasza:
58%
Nahát, még ilyen empatikus, éreklődő társat! Ja nem
2020. dec. 14. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!