Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném elérni, hogy a barátnőm még jobban keressen és velem akarjon lenni minél többet. Valami ötlet?
Több mint egy és fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, ő idősebb nálam, neki van kettő gyereke és ő már volt házas is. Az a gondom hogy a kapcsolatunk elején minden olyan jó volt sűrűn keresett, állandóan volt szex, jó volt minden, és most visszább esett minden. Napi szinten beszélünk de már nem mondja hogy szeret nem mondja hogy hiányzok. Én sűrűn mondom neki bár már visszább vettem. Nekem hiányzik az hogy ő is kaparjon utánnam ne csak én. Megértem hogy van gyereke és velük is kell foglalkozni de én meg mindent megadok nekik. Velem nincs probléma a kapcsolatban. El tudnám érni hogy sűrűbben keressen meg fontosabb legyek neki? Valamit lehet ilyenkor tenni? Szeretem, de jó lenne ha ő is tenne már értem, mert mindig én futkosok utánna...
Kaptam tanácsokat barátoktól, hogy kicsit ne keressem abból az lett hogy mi a bajom... Kaptam olyan tanácsot hogy ne reagáljak egyből ha ír ez szintén gázos. Valakinek ha esetleg van valami tapasztalata ez ügyben jó lenne ha le írná mert elveszíteni nem akarom de biztos el lehetne azt érni hogy odáig legyen értem. Nekem az az érzésem mivel fiatalabb vagyok nem tekint rám úgy mint egy igazi férfira. Szeretem nagyon. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!