Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy ne akarjon vele barátkozni?
Mellőzzétek kérlek a negatív megjegyzéseket!
Párom baráti társaságában szakított egy pár, a nő egy kígyó, panaszkodós, kiskirálynő, katasztrófa. A páromnak jó ivócimborája. Ma megtudtam, hogy sajnálatátfejezte ki a párom felé h a szulinapjára nem hívta meg, pedig nem is terveztük, ez olyan álszentség. Mondtam páromnak h miert kamuzik neki, miért akar vele jóban lenni, nem értem és összevesztünk. Nem akarok egy ilyen helyzet miatt vele veszekedni, de hogy szerelhetném le lassan? Nem vagyok játékos, most mégis ugy érzem kell.
Nem fogod tudni kialakítani ezt benne. Ha őt nem érdekli, milyen alakokkal keveredik össze, az az ő dolga. Egyszer, kétszer érdemes megemlíteni, ha nem fogja fel, nem változtat, akkor neked kell eldönteni, hogy megvárod, amíg neki is elege lesz az illetőből (ha egyáltalán valaha eljut erre a pontra), vagy lelépsz.
Kavargatni, szidni, áskálódni felesleges, magadról állítasz ki bizonyítványt. Nálunk is van olyan ismerős, akit én nem viselek el, mert 25+ létére egy 15 éves kis fruska szintjén van. Nem féltékeny vagyok, semmi ilyesmi, csak vállalhatatlanul viselkedik (Pl volt, hogy eltűnt 2 órára iratok, minden nélkül, majd mikor visszatalált előrángatott egy Tinderes randit abba a társaságba, ahol ott volt az exe is. Csóri srácot otthagyta a francba, az exével közben drámázott. Grillpartyn összekavart egy másik sráccal, akit akkor ismert meg. Koncerten x pasinak kellette magát, aztán hisztizett, hogy nem tudja őket lerázni, valamelyik srác a társaságból segítsen már neki -normális srácok voltak amúgy, nem erőszakoskodtak. Meg volt még pár ilyen húzása). Részemről párom találkozhat vele, de megmondtam, hogy nekem ne panaszkodjon, hogy megint idióta a csaj, és én nem akarok vele találkozni. Jobban is el tudom tölteni a szabadidőmet, mint egy ilyen társaságában. Vagy engedd el te is így, ahogy én teszem, vagy keress olyan pasit, aki jobban megválogatja az ismerőseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!