Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismamák haho !!! Veletek volt ilyen ?

De igen, en 13 hetesen hagytam el a ferjem, mivel nalunk o kezdett el betegesen feltekenykedni 😅
6 hetesen korhazba kellett toltenem egy hetet, van egy gyanum azalatt megcsalhatott es ugye mindig az kiabal akinek eg a haza :))

Hallottam már ilyet kérdező, hogy terhesség alatt még a másik lélegzetvétele is idegesít, nálunk nincs így szerencsére. 22 hetes vagyok, ugyanúgy szeretjük egymást, mint előtte, annyit vettem észre magamon, hogy rosszabbul esik, ha pl. csak hülyéskedésből mond valamit, mert komolyan veszem és könnyen elsírom magam, de tudom, hogy én vagyok a túl érzékeny most, mondom is neki, hogy ne vegye magára, nem veszekszünk miatta, hanem vigasztal, pedig nem haragszom rá. Szóval fura dolog ez a terhesség, a hormonok játéka is szerepet játszik a viselkedésünkben, de nem szabad, hogy felül kerekedjen rajtunk.
Remélem rendbe tudjátok tenni a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!