Kismamák! Veletek elnézőbbek a munkahelyen a terhesség miatt?
Velem azok, de alapból is normálisak voltak.
De most különösen.
Pl nem gond, ha reggel telefonálok be, hogy kellene 1 nap szabi, mert nem vagyok jól.
Vagy vizsgálatokra , védőnőhöz bármikor elmehetek, és általában azokon a napokon ha végzek is korán, pl délelőtt 10-kor, akkor se szoktam már bemenni dolgozni, hanem hazamegyek, és ezeket a napokat beírhatom ledolgozottnak, mintha ott lettem volna. (Ami elég jó, mert nem fogy a szabim.)
Majd minden nap felmegyek a pihenő helyiségbe aludni 1 órát du 2 körül, mert ki vagyok, ebből sincs gond, sokszor küldenek a főnökeim, hogy aludj egyet.
A légkondit átszereltették felőlem, mert nagyon rám jött, és nem esett jól.
Plusz van szombatonként egy otthoni 1 órás munka laptopról, amiért fix nettó 15 ezret fizetnek, ezt is mindig nekem adják, egyrészt kell a pénz alapon, másrészt hogy sok legyen a fizum az ellátásokhoz.
Persze 3 férfi vezetőm van, nemzetközi cégnél, nők szerintem kevésbé empatikusak ilyen téren (is).
Ja, hozzáteszem, én vagyok az egyetlen alkalmazottjuk a helyi irodában, a többi nem itt van hanem szerteszét..
Szóval nem más kárára.
Előző vagyok
Igen bármikor elmehettem bármilyen vizsgálatra, akkor később mentem vagy hamarabb eljöhettem,nem kellett ezek miatt szabit kivenni.
Ebédidő akkor volt amikor megéheztem :D
A végefelé addig dolgoztam amig jól esett.
Addig is keveset emeltem, de utána annyit sem hagytak.
A kimenős, szaladgálós munkát már nem mindig én csináltam.
...
Én is jöhetek-mehetek védőnőhöz, dokihoz, amikor úgy gondolom.
A férfi kollégák nagyon rendesek, nem hagynak emelgetni, semmit pakolni (irodában dolgozom, úgyhogy dossziékat, ilyesmiket). Valamelyik nap leesett egy papír az asztalomról, a szemben ülő férfi kolléga felpattant és gyorsabban megkerülte az asztalt és lehajolt a papírért, mint én hátratoltam a székem. :-)
A női kollégák már nem ilyenek.... még akinek van gyereke, hagyján... de akinek nincs, az ő kb személye ellen elkövetett támadásnak éli meg az én terhességemet. :-)
(Így járt! :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!