Kövér kismamák? Veletek hogy volt?

Én elég duci vagyok. 174cm magas és 101 kgval lettem terhes (ekkor ez már -16kg után volt mielőtt megköveznétek, súlyos IR miatt nem tudtam fogyni) most 95kg vagyok és 16 hetes.
Ugyan én körte típus vagyok, vagyis a hasam alakomhoz képest lapos, inkább combom és popsim nagy, de még nem éreztem a babát. Biztos közrejátszik a zsírpárna, de szerintem csak kicsit később fogjuk érezni. 20. hétig biztos nem aggódom, talán utána már nagyon fogok rá vágyni. De amíg a doki azt mondja minden ok addig hiszek neki!

Ezt az aggodalmat én sem értettem soha. Nem a méhed zsíros, hanem a fölötte levő rész.
Arról lemaradhatsz, hogy kidugja a baba a könyökét vagy a nagy hullámzásról, esetleg a párod nem fogja látni a rudosást (ez sem biztos, mert nekem a 2. gyereknél megvolt ez is, pedig a hasam ugyan úgy kövér volt, mint az elsőnél), de te érezni fogod.
A görcsre csak annyit tudok mondani, hogy menj be a kórházba, ha a helyi sztk vacakol. Magnézium és sok folyadék nem árthat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!