Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? El akarja venni tőlem a kisbabam.
Nagyon szeretem a párom és én vele képzeltem el az életemet.
Sajnos azonban O kiszeretett belőlem és már csak azért "vigyáz rám " mert azt várja hogy megszülessen a baba ( két három héten belül ) és elvehesse tőlem.
Nem akar tőle tiltani meg ilyenek de azt akarja hogy külön éljünk, övé legyen alapból a gyerek és én legyek az aki járkál, hogy láthassa.
Nekem ez a baba a mindenem. Csoda, hogy lehetett. Beteg vagyok és a terhesség is rettenetesen nehéz volt, veszélyeztett vagyok. O a mindenem és el akarja venni tőlem.
Van egy családi házam, neki hiteles emeleti pici lakása van, az enyém hatalmas. Sajnos azonban bevetelem nincs és amikor megszületik sem fogok tudni elmenni vagyis tudnék ugye dolgozni így kb nem tudnánk nélküle életben maradni, erre alapozva egyből neki ítélne a bíróság.
Most azon vagyok, hogy eladjam a házat és a volt párommal a pénzt megfelezve lépni tudjak, de sajnos ez nem tudom mikor sikerül.
Ez a másik fele. Ha sikerül is újabb házat vennem és lenne pénzem rendesen akkor is arra akar hivatkozni, hogy nálam nincs biztonságban a gyerek mert sajnos tudja, hogy a volt párom hogy viselkedett velem és valóban veszelyes volt rám nézve. Erre hivatkozva, hogy bármikor megkereshet ( bár esze ágában sincs ) félek hogy a bíróság elveszi tőlem a kisbabám.
Mit tudnék tenni ?
Ne legyel buta!
En is most varom a kisbabat. A volt ferjem eletveszelyesen fenyetetett tobbszori alkalommal hogy megol engem ha nem adom neki oda a gyereket miutan megszultem 😅
Mondjuk nekem annyival konnyebb hogy elnek a szuleim tudnak mindenrol es kapni fogom a gyedet mivel megvan az egy evem.
En elhagytam nekem nem kell ilyen ember az eletembe.
Mindenképp szeretném szoptatni és bár most mindenki mindent meg akar mondani, hogy kell csinálni, nem fogok rájuk hallgatni mert én azt nem tartom jónak. Ilyenekre gondolok, hogy ne ringassam, ne rajtam aludjon és hasonlók.
Igen egyébként tett apasági nyilatkozatot. Ez még azelőtt volt, hogy ennyire rossz lett volna a helyzet. De ha nem tett volna is kérheti bíróságon keresztül megállapítani,hogy O az apa és ugyanannyi joga van és kötelessége mint nekem. Ami egyébként nem baj, ellentétben vele én nem akarom tőle elvenni a babát, de azt sem engedhetem H ne az anyukájával legyen.
Igazából én egy család szerettem volna lenni, ahogy azt elterveztük és amiért annyi szenvedtünk, hogy sikerüljön.
Azt mondja, hogy az ő gyereket nem fogja más nevelni, ezért is akarja elvenni, hogy ha találnék később mást páromnak akkor az a másik ember ne legyen a gyereke mellett.
Egyszerűen egy szörnyű rémálom az egész.
Dehogynem fogja! Nem o mondja meg! De latom te felsz es nem mersz lepni!
NEM VEHETI EL TOLED A GYEREKET KIVEVE HA A BIROSAG NEKI ITELI
Köszönöm a válaszokat!
Megszületett a pici. Két hetes.
Sajnos még mindig azt mondja, hogy el akarja venni. Nagyon félek, mert ez a baba a mindenem. Arról nem is beszélve, hogy nem túlzok majdnem meghaltam a szülés napján, kétszer is. Komplikációk léptek fel császár közben és után is.
Nekem ez a baba az életem értelme. És bár az volt a vágyam, hogy hárman legyünk, őt nem adom az életem árán sem.
Úgy érzem kell keresnem egy nagyon jó ügyvédet, ami sajnos nagyon drága dolog. Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy nem fogja tőlem tudni elvenni. Rettenetesen félek:(
Szoptanít készülékkel ilyenkor még vissza lehet hozni a tejet.
Bár azt gondolom, az első 1-2 évben akkor se tudja elvenni tőled, ha nem szopizik. Lehet lelki oka is, de az is lehet, hogy a kórházban elszúrtak valamit. Ha igény szerint szoptattad és nem korlátoztad a mellen töltött időt, akkor más ok nem nagyon lehet. Mondjuk egy jó szoptatási tanácsadó lehet, hogy tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!