Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? El akarja venni tőlem a kisbabam.
Nagyon szeretem a párom és én vele képzeltem el az életemet.
Sajnos azonban O kiszeretett belőlem és már csak azért "vigyáz rám " mert azt várja hogy megszülessen a baba ( két három héten belül ) és elvehesse tőlem.
Nem akar tőle tiltani meg ilyenek de azt akarja hogy külön éljünk, övé legyen alapból a gyerek és én legyek az aki járkál, hogy láthassa.
Nekem ez a baba a mindenem. Csoda, hogy lehetett. Beteg vagyok és a terhesség is rettenetesen nehéz volt, veszélyeztett vagyok. O a mindenem és el akarja venni tőlem.
Van egy családi házam, neki hiteles emeleti pici lakása van, az enyém hatalmas. Sajnos azonban bevetelem nincs és amikor megszületik sem fogok tudni elmenni vagyis tudnék ugye dolgozni így kb nem tudnánk nélküle életben maradni, erre alapozva egyből neki ítélne a bíróság.
Most azon vagyok, hogy eladjam a házat és a volt párommal a pénzt megfelezve lépni tudjak, de sajnos ez nem tudom mikor sikerül.
Ez a másik fele. Ha sikerül is újabb házat vennem és lenne pénzem rendesen akkor is arra akar hivatkozni, hogy nálam nincs biztonságban a gyerek mert sajnos tudja, hogy a volt párom hogy viselkedett velem és valóban veszelyes volt rám nézve. Erre hivatkozva, hogy bármikor megkereshet ( bár esze ágában sincs ) félek hogy a bíróság elveszi tőlem a kisbabám.
Mit tudnék tenni ?
Jár neked egy csomó juttatás, ha szülsz, GYED is... és gyerektartás is.
Mért akarod a ház árának felét neki adni?...
Gyes vagy más bevételed sincs?
A házat nem tudjátok kiadni a volt férjeddel és felezni a bevételt? Mennyi jönne be belőle? A gyes+gyerektartás+ingatlankiadásból nem tudnál megélni?
Sajnos semmi nem jár. Az elmúlt két évben estin jártam egyetemre és mivel nem volt bejelentett munkám csak előtte igy majd csak 23 ezer Ft gyest kapok...
Igen két férfi van a dologban, tökéletesen jól írja a 9-es válaszoló.
Sajnos kiadni nem érdemes. Már próbáltuk. Nem tudják megfizetni. Amennyiért meg kivennek csak lelakjak, meg kell felezni, le kell adózni és annyi pár forint marad ,hogy egyszerűen csak a munka van vele. Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!