Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a fontosabb? -->Külsö vagy Belsö?
én sem hagynám el.
Legnagyobb hibám hogy érdekel mások véleménye még hogy ha azt mondom h " lesz*rom" . Tnap jöttünk össze,ugy vagyok vele h lesz majd ami lesz...h ha nagyon nem megy ez nekem akkor kilépek belöle DE belsöleg nagyon megfogott :mindenröl lehet vele beszélgetni,nagyon sok hasonloság van bennem,még "barátok" voltunk vágytam a csókjára, annyira jol esik mikor megsimogat vagy megölel vagy mikor megcsókol.
Köszönöm a kommenteket
Én 19 évesen eldobtam egy ilyen pasit.A belsőjét imádtam,de a külső nem volt az esetem.
Eltelt 4 év,egy boldogtalan kapcsolat.Eszem is több lett.Ma már,ha lenne még egy esélyünk,gondolkodás nélkül igent mondanék neki.
De idő közben megtanultam feltétel nélkül szeretni és elfogadni.Ha akkor döntök úgy,h igent mondok neki,leküzdve egy csomó feszültséget,akkor gallyra ment volna a dolog,mert nem voltam elég erős és független,és lelkileg ép,h szembe merjek szállni az ismerősökkel,mert senki sem fogadta volna el,főleg nem mellettem,mert "nem illünk össze" külsőleg.Holott csak az igazi énjét nem mutatta meg senkinek.
Szóval,ha akkor összejövök vele tutira elszarom a dolgot ilyen hülyeséggel.H kapunk-e második sanszot,azt nem tudom.Jól gondold végig,és csak akkor gyere vele össze,ha félre tudod tenni az előítéleteidet.
Ami veled történt annak biztos ugy kellet lennije. Lehet kaptok még egy esélyt és a végén vele éled le az egész életed.
Valójában már összejöttünk, mert megtört a jég ,nembirtam tovább, vágytam rá ,kivántam . Félek h csalodást okozok neki,vagy hirtelen VISSZALÉPEK ! De ugyérzem h ezt bekell vállalnom mert akkor örökké bennem lesz az a bizonyos mondatocska ---> MI LETT VOLNA HA ! Egyszer az van bennem h de h*lye vagyok h össszejöttem vele,jol dönöttem? De máskor meg az h MOST VAGYOK FIATAL,most gyüjtsek tapasztalatokat ,most éljem ki magam,de vigyáznom kell h ne bántsam meg ,és ne okozzak csalodást mert azt akarom a legkevésbé.Csak furcsa számomra h eddig barátok voltunk ugy ültünk egymás mellett most meg csokolgat ölelget :) Kicsit megijedtem lehet
Csak és kizárólag a külső számít, illetve a kihasználhatóság.
Most fel fogsz háborodni, de majd figyeld meg, hogy az évek során a döntéseidet ez fogja irányítani.
:O
*-)
Más eset alatt: pl: kinézetet ,öltözködést,testalkatot értek stb! Nemtudom hol a gond, biztos velem van a gond :/ :( ...rá vágytam most meg legszivesebben elfutnék nem értem magam ...
Köszönöm a kommikat ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!