Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a fontosabb? -->Külsö vagy Belsö?
Általában elösször a külsö, majd a belsö!
De a lényeg hogy megfogjon valamivel!
Ha megismerted, és ezzel fogott meg, akkor mért ne!
A lényeg hogy szeresd..késöbb ugyis a belsö marad meg..mert a szépség multé lesz!!
És a belsö teszi tartalmassá a kapcsolatot!
De mint mondtam a lényeg hogy szeresd, és vlmi fogjon meg benne!
A belső fontosabb, de a külső is fontos. Engem is a belsejével fogott meg a szerelmem, pont mint Téged, kérdező, és korábban én sem ilyen fiúkkal jártam. Viszont ez a vonzalom szerelemmé nőtte ki magát, már rá sem bírnék nézni a korábbi "ideáljaimra".
L/17
A belső fontosabb, de ha csak szexet akarok akkor csak a külső számít.
Ez olyan, mintha van egy párod akit szeretsz, és megégeti mondjuk az arcát egy vasalóval és te elhagyod ez miatt mert lett ott egy égésnyom?Én nem hagynám el.
20f
Szerintem belső. Én egy ilyen "nem az esetem" srácba vagyok szerelmes három éve. Fénykép alapján ugyan sose választottam volna ki, de most szépnek látom, a legjobb pasinak, minden téren kielégít, nagy az összhang.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!